Kun haluat lievittää, tai ennaltaehkäistä unenaikaisia hengitysongelmia, kuten kuorsausta ja uniapneaa hauskalla sekä tutkitusti tehokkaalla tavalla, tule suuren suosion saavuttaneelle Unididge-kurssille!

Voiko kuorsausta ja uniapneaa hoitaa itse?

Uniapnean ja kuorsauksen hoitoon tarjotaan erilaisia laitteita, kuten kuorsauskiskoja ja uniapnealaitteita. Itsehoito-ohjeina neuvotaan nukkumaan kylkiasennossa sekä pudottamaan painoa. Mutta entäpä jos laitteita ei halua, tai pysty käyttämään, eikä ylimääräistä painoakaan ole pudotettavaksi? Mitä nämä ihmiset voivat tilanteen helpottamiseksi tehdä?

Paljonkin.

He voivat lähteä korjaamaan ongelmien juurisyytä, eli avartamaan liian ahdasta nielua sekä normalisoimaan liian suurta hengitystä Hoitava Hengitys -harjoitteilla sekä didgeridoota soittamalla!

Unididge -kurssilla opit sekä Hoitava Hengitys -harjoitteet, että didgeridoon soittamisen alkeet.

Tällä Unididge-kurssilla osallistujat saavat itse valmistaa soittimensa, eli tarrapäällysteisen didge-putken (pituus 100 cm, halkaisija 40 mm). Askartelun sekä soitto- ja kiertohengitysharjoittelun lisäksi kurssiin sisältyvät hengityskaasuja tasapainottavat hengitysharjoitukset, kielijumppa sekä uuden näkökulman hengityksen ongelmiin avaavat Hoitava Hengitys -luennot.

HUOMIO! Kurssimaksuun sisältyy harjoitusten kertaus-webinaari, joka pidetään yhteisesti sovittuna aikana.

Kurssi on tarkoitettu heille, jotka hakevat lääkkeetöntä ja luonnonmukaista lievitystä hengitysongelmiinsa, kuten mm. kuorsaukseen ja alkavaan uniapneaan. Lisäksi kurssin opeista hyötyvät ihan kaikki, jotka haluavat parantaa hapensaantia sekä lisätä jaksamistaan. Hengitysongelmat eivät siis ole edellytys kurssille osallistumiselle – eikä myöskään musikaalisuus! Didgeridoon soittamisen päätavoitteena on vahvistaa ja kiinteyttää nielua, eli helpottaa unenaikaista hengitystä. Samalla saadaan tuntea äänen värähtelyn tuomat fyysiset, psyykkiset ja energeettiset vaikutukset. Kuin pisteeksi ii:n päälle soittaminen voi myös tuottaa huikeita musiikillisia elämyksiä 😀.

Osallistumismaksu 198 e.
Ilmoittaudu viimeistään 31.5. maksamalla varausmaksu 50 e verkkokaupassa.

Kurssin tiedot:

Aika: 15. kesäkuuta klo 10-17.

Paikka: Seurantalo Kivistö, Pornaistentie 590, 07190 Halkia.

Etäisyydet: Järvenpäästä 20 km, Mäntsälästä 15 km, Porvoosta 30 km ja Helsingistä 50 km.

Päivän ohjelmaan kuuluu:

Hoitava Hengitys ja didgeridoo -luennot.

Hengitysharjoituksia sekä kielijumppaa.

Didge-putken valmistus.

Soitto- sekä kiertohengitysharjoittelua.

Ota mukaan omat lounaseväät, kahvit ja teet kuuluvat kurssimaksuun.

Osallistumismaksuun 198 e sisältyy:

Kaikki materiaalit tarrapäällysteisen didge-putken valmistukseen.

Luentomateriaalit sekä harjoitusohjeet.

breaTHIN -setti. Setti sisältää harjoitusvälineet sekä ohjevihkon.

Kertaus-webinaari pidetään yhteisesti sovittuna ajankohtana.

Ilmoittaudu maksamalla varausmaksu 50 e verkkokaupassa. Loppumaksu maksetaan kurssipäivän alussa kortilla tai käteisellä.
Huom! Kurssimaksuun voi käyttää myös ePassi, Smartum ja Edenred -sovellusta (kulttuuri- tai virike-etuus). Ilmoittaudu tässä tapauksessa sähköpostitse marketta@hoitoraide.fi)
Jaa blogi!