Hoitava Hengitys -kurssien sisältö

Hengitysterveyden parantamiseen tähtäävät Hoitava Hengitys -kurssit koostuvat luennoista ja käytännön harjoittelusta. 

Kurssilla avataan hengityksen fysiologiaa uudella tavalla ja selvennetään hengityksen häiriöiden syitä ja seurauksia. Vaikka aiempia uskomuksia hyvästä hengityksestä käännetään päälaelleen, moni kurssilainen saa samalla järkeenkäyvät perustelut tuntemuksilleen, tai epämääräiselle oireilulleen. Hengityksen merkitys terveydentilaan avautuu täysin uudella tavalla. Tämä uusi näkemys saa monet kurssilaiset huokaamaan; ”Kunpa olisin tiennyt tämän jo aiemmin!”

Hengitysharjoitusten avulla hengitys otetaan lempeästi haltuun. Hengityslihakset vahvistuvat ja hengityskaasujen tasapaino paranee. Tällöin hengitys on rauhallista, taloudellista sekä terveellistä. Kielijumpan avulla vahvistetaan kieltä ja kiinteytetään nielua. Hengitysteille tulee lisää tilaa, jonka ansiosta hengitys kulkee yhtäjaksoisesti ja äänettömästi myös yöllä.

Marketan vetämiä HH-kursseja ja koulutuksia:

Hoitava Hengitys -kurssit:

Hoitava Hengitys -kurssit Tampereen työväenopistossa.  Hae tulevien HH-kurssien tiedot hakusanalla Hoitava Hengitys.

Yksityisohjaus:

Varaa aika yksityisohjaukseen, joka voidaan toteuttaa joko etäyhteydellä, tai Hoitoraiteen toimipisteellä Lempäälässä.

Ammatillista lisäosaamista:

Hengitysohjaus on tänä päivänä arvokas lisä ammatilliseen osaamiseen kaikille terveyden- ja hyvinvoinnin alalla toimiville. Voit tilata teidän työyhteisölle räätälöidyn koulutuksen tai osallistua eri paikkakuntien kesäyliopistoissa järjestettäviin HH-koulutuspäiviin.

Laajemman osaamisen sekä oikeuden käyttää Hoitava Hengitys HB ®️ -ohjaaja -nimikettä sekä järjestää Hoitava Hengitys -kursseja saat osallistumalla Hoitava Hengitys -ohjaajakoulutukseen!

Tilauskurssit ja -luennot:

Kerää porukka ja tilaa Hoitava Hengitys -työpaja työpaikallesi, yrityksen tai yhdistyksen tapahtumaan. Pyydä tarjous! marketta@hoitoraide.fi

Mikäli haluat harjoittaa hengitystäsi itsenäisesti

Tilaa kätevät apuvälineet ja ohjeet.

breaTHIN-setti ja ohjevihko
  • breaTHIN-setin kevyet harjoitusvälineet kulkevat näppärästi mukana kaulariipuksessa, jolloin harjoitustuokioille tarjoutuu tilaisuuksia pitkin päivää.
  • Setin mukana tulee 20-sivuinen ohjevihko, jossa on selkeät ohjeet niin hengitysharjoitteisiin kuin suun ja nielun lihaksia vahvistavaan kielijumppaan.
  • Voit tilata breaTHIN-setin kanssa myös HH e-kirjan, tai ohjevideot sisältävän Videokansion.
Unihengitys-verkkokurssi
  • breaTHIN-setti sisältyy myös Unihengitys-verkkokurssin hintaan. Tilaamalla verkkokurssin saat linkin opetusvideoiden kansioon heti tilausvahvistuksessa ja breaTHIN-setin postitse muutaman päivän kuluessa.

Tulevat kurssit – varaa paikkasi!