fbpx

Hoitava Hengitys -kurssit

Hoitava Hengitys -kurssit 2020-06-24T10:25:20+03:00

Tällä sivustolla esitellään Marketta Mannisen (Hoitava Hengitys -menetelmän kehittäjä sekä Buteyko-ohjaaja) järjestämiä kursseja ja koulutuksia.

Hoitava Hengitys -kurssien sisältö

Kurssit tähtäävät hengityskunnon parantamiseen ja ne koostuvat teoriaosuuksista sekä käytännön harjoittelusta. 

Kurssilla avataan hengityksen fysiologiaa uudella tavalla ja selvennetään hengityksen häiriöiden syitä ja seurauksia. Vaikka aiempia uskomuksia hyvästä hengityksestä käännetään päälaelleen, moni kurssilainen saa samalla järkeenkäyvät perustelut tuntemuksilleen, tai epämääräiselle oireilulleen. Hengityksen merkitys terveydentilaan avautuu täysin uudella tavalla. Tämä uusi näkemys saa monet kurssilaiset huokaamaan; ”Kunpa olisin tiennyt tämän jo aiemmin!”

Hengitysharjoitusten avulla hengitys otetaan lempeästi haltuun. Hengityslihakset vahvistuvat ja hengityskaasujen tasapaino paranee. Tällöin hengitys on rauhallista, taloudellista sekä terveellistä. Kielijumpan avulla vahvistetaan kieltä ja kiinteytetään nielua. Hengitysteille tulee lisää tilaa, jonka ansiosta hengitys kulkee yhtäjaksoisesti ja äänettömästi myös yöllä.

Missä voin oppia hoitavaa hengitystä?

Opiskele itsenäisesti:

Kurssit ja työpajat:

Voit osallistua Marketan kursseille sekä työpajoihin niin verkon välityksellä kuin livenä eri paikkakunnilla.

Koronatilanteen vuoksi suuri osa kevään ja kesän tapahtumista peruuntui tai siirtyi verkkoon. Seuraamme tilannetta ja pääsemme toivottavasti lisäämään syksyn tapahtumia kalenteriin mahdollisimman pian.

Yksilöopetus:

Varaa aika joko videopuheluina toteutettavaan etäopetukseen, tai lähiopetukseen Lempäälään.

Tilauskurssit ja -luennot:

Kerää porukka ja tilaa Hoitava Hengitys -työpaja tai -luento työpaikallesi, tai yrityksen ja yhdistyksen tapahtumaan. Pyydä tarjous!

Ammatillista lisäosaamista:

Hengitysohjaus on tänä päivänä arvokas lisä ammatilliseen osaamiseen kaikille terveyden- ja hyvinvoinnin alalla toimiville. Pyydä tarjous!

Muiden ohjaajien kurssit:

Marketta Mannisen kouluttamia Hoitava Hengitys -ohjaajia toimii useilla paikkakunnilla eri puolilla Suomea.

Tulevat kurssit – varaa paikkasi!

LinkedIn
Share