breaTHIN -setti sisältää kätevät apuvälineet, joiden avulla varmistat unenaikaisen nenähengityksen sekä vahvistat hengityslihaksia ja nielun sekä myös nenän lihaksia. Harjoitteiden avulla hengitystiet avautuvat, hiilidioksidin sietokyky kasvaa ja hengityskaasujen tasapaino sekä hapensaanti paranee.

Setin tuotteet:

Silikonipillit 

Pillillä tehdään Hidastettu hengitys -harjoitusta, joka rauhoittaa ja syventää hengitystä. Rauhallinen, syvä hengitys rauhoittaa mieltä ja lievittää stressiä. Harjoitus vapauttaa kehon kireyksiä, vahvistaa hengityslihaksia ja tuo joustoa rintakehään. Lisäksi harjoitus vahvistaa nielun lihaksia ja avartaa nielua, eli helpottaa kuorsausta sekä uniapneaa.

Pakkauksessa mukana myös pillin puhdistusharja.

Nenäklipsi

Nenäklipsin avulla tehdään Ohennettu hengitys -harjoitusta, joka parantaa hengityskaasujen tasapainoa, eli siedättää elimistöä pienemmälle hengitysvolyymille ja terveemmälle hiilidioksidipitoisuudelle. Klipsin antama vastapaine vahvistaa nenän lihaksia sekä avaa nenää tehokkaasti ja parantaa sivuonteloiden tuuletusta.

Ihoteippi

Suun teippaaminen on yksinkertainen tapa varmistaa, että hengitys kulkee nenän kautta myös nukkuessa. Nenähengitys tehostaa immuunipuolustusta antaen suojan alemmille hengitysteille sekä parantaa hapensaantia, jolloin keho rentoutuu helpommin ja unenlaatu paranee. Nenähengitys stimuloi nielua auki pitäviä lihaksia, ja pitää ilman virtauksen maltillisena, jolloin kuorsaus hiljenee ja uniapnean hengityskatkot vähenevät. Lisäksi suun teippaaminen pitää suun kosteana, eli hoitaa hampaiden kiillettä sekä edistää ruuansulatusta.

breaTHIN-setin teippi on riittoisa, kevyt ja hypoallergeeninen.

Harjoitusohjeet

Setti sisältää välineiden lisäksi selkeät, kuvalliset ohjeet kaikkiin harjoituksiin. Mukana myös nielua avartavan kielijumpan ohjeet.

Tilaa breaTHIN-setti HH-tuotepaketissa, joka sisältää harjoitusten ohjevideot sisältävän Videokansion sekä Hoitava Hengitys e-kirjan.

Voit myös tilata breaTHIN-setin pelkän Videokansion tai e-kirjan kanssa.

Jaa blogi!