Unihengitys-verkkokurssi

Unihengitys-verkkokurssi

62,00  Sis. alv

Unihengitys-verkkokurssi koostuu kahdesta videokansiosta, joista toisessa on kuorsauksen ja uniapnean juurisyitä selventäviä luentoja ja toisessa kaikkien Hoitava Hengitys -harjoitteiden ohjaukset äänitallenteina. Lisäksi saat breaTHIN-setin, joka sisältää kevyet ja näppärät hengityksen harjoittamisen apuvälineet.

Saat Videokansioiden linkit ja salasanat heti tilauksen jälkeen saapuvassa Tilausvahvistuksessa. Videoiden katseluoikeus on voimassa 6 kk.

breaTHIN-setti postitetaan 1-3 päivän kuluessa tilauksesta.

 

Kuvaus

Unihengitys-luentojen Videokansio sisältää kymmenen kompaktia videota, jotka avaavat uuden näkökulman unihäiriöiden sekä kuorsauksen ja uniapnean syihin sekä seurauksiin.

Hengitysharjoitteiden Videokansio sisältää kuusi äänitallennetta, joissa ohjataan kaikki Hoitava Hengitys -harjoitteet.

breaTHIN-setti koostuu keveistä apuvälineistä, joiden avulla harjoittelu sujuu kuin huomaamatta myös muiden arkipuuhien lomassa. Uutuustuote kaulariipus varmistaa, että välineet kulkevat mukana ja tarjoavat mahdollisuuden harjoitustuokioihin pitkin päivää, myös liikkuessa ja ulkoillessa.

breaTHIN-setin sisältö:

  • Riittoisa ihoteippi unenaikaisen nenähengityksen varmistamiseen.
  • Kaksi silikonipilliä + puhdistusharja.
  • Nenäklipsi (kaari metallia, siivekkeet lateksia).
  • Kaulariipus (joustonyöri + akryylihelmet).
  • Kirjalliset ja kuvalliset harjoitusohjeet.
Huomio! Mikäli olet jo aiemmin tilannut breaTHIN-setin sekä harjoitusohjeet, voit tilata pelkän Unihengitys-luentojen videokansion täältä.

Otsikko

Go to Top