Unihengitys-verkkokurssi

Unihengitys-verkkokurssi

62,00  Sis. alv

Unihengitys-verkkokurssi koostuu kahdesta videokansiosta, joista toisessa on kuorsauksen ja uniapnean juurisyitä selventäviä luentoja ja toisessa kaikkien Hoitava Hengitys -harjoitteiden ohjaukset äänitallenteina. Lisäksi saat breaTHIN-setin, joka sisältää kevyet ja näppärät hengityksen harjoittamisen apuvälineet.

Unihengitys-verkkokurssin + breaTHIN-setin yhteishinta on 62,00 e + toimituskulut.

Saat Videokansioiden linkit ja salasanat heti tilauksen jälkeen saapuvassa Tilausvahvistuksessa. Videoiden katseluoikeus on voimassa 6 kk.

breaTHIN-setti + ohjevihko postitetaan 1-3 päivän kuluessa tilauksesta.

 

Kuvaus

Unihengitys-luentojen Videokansio sisältää kymmenen kompaktia videota, jotka avaavat uuden näkökulman unihäiriöiden sekä kuorsauksen ja uniapnean syihin sekä seurauksiin.

Hengitysharjoitteiden Videokansio sisältää kuusi äänitallennetta, joissa ohjataan kaikki Hoitava Hengitys -harjoitteet.

breaTHIN-setti koostuu keveistä apuvälineistä, joiden avulla harjoittelu sujuu kuin huomaamatta myös muiden arkipuuhien lomassa. Uutuustuote kaulariipus varmistaa, että välineet kulkevat mukana ja tarjoavat mahdollisuuden harjoitustuokioihin pitkin päivää, myös liikkuessa ja ulkoillessa.

breaTHIN-setin sisältö:

  • Riittoisa ihoteippi unenaikaisen nenähengityksen varmistamiseen.
  • Kaksi silikonipilliä + puhdistusharja.
  • Nenäklipsi (kaari metallia, siivekkeet lateksia).
  • Kaulariipus (joustonyöri + akryylihelmet).
  • UUTTA: Settiin on lisätty 20 -sivuinen ohjevihko, jossa teoriatiedon ja harjoitusohjeiden lisäksi vinkkejä arkihengityksen ja puolustuksen parantamiseksi. Mukana myös Hengityksen itsearviointikysely ja tilaa muistiinpanoille.

Otsikko

Go to Top