fbpx

Tilaa Hoitava Hengitys e-kirja

Tilaa Hoitava Hengitys e-kirja 2019-08-15T21:35:05+03:00

Hoitavan Hengityksen näkemykset hyvästä hengityksestä poikkeavat yleisesti opetetusta. Kursseilla tai luennoilla olleet kokevat, että tämä erilainen teoria onkin juuri se, joka antaa selityksen heidän epämääräiselle oireilulleen. Tätä selitystä he eivät ole tarjolla olevista oppikirjoista tai terveydenhuollosta aiemmin saaneet. Näin ollen he janoavat aiheesta perusteellisempaa selvitystä, mutta suomenkielistä kirjallisuutta tästä on hyvin niukasti saatavilla.

Tähän tarpeeseen vastaa paljon toivottu Hoitava Hengitys -kirja!

Kirja on tilattavissa sähköisenä e-kirjana verkkokaupasta. E-kirjan hinta on 28,00 e (sis. alv. 10 %).

Huom! Tilattuasi e-kirjan saat lisäbonuksena kuvalliset Kielijumppa-ohjeet! 

Kirja avaa kansantajuisesti Hoitavan Hengityksen, sekä tämän perustana olevan Buteyko-menetelmän teorian sekä auttaa lukijaa oivaltamaan omien hengityshäriöidensä taustat. Lukija johdatetaan runsaiden vinkkien avulla hoitavaan ja terveyttä edistävään hengitykseen.

Lisätehoa hengityksen normalisoimiseen tuovat selkeästi ohjatut hengitysharjoitukset, jotka toimivat terveyden itsehoidon työkaluina koko loppuelämän.

Huomioita e-kirjan tilaamisesta

Hoitava Hengitys e-kirja on ladattava pdf-tiedosto, joka ostetaan verkkokaupasta. Kirjaa ei ole vielä saatavissa paperiversiona.

Maksettuasi ostoksen verkkokaupassa, saat sähköpostiisi kuitin, jossa on kirjatiedoston latauslinkki. Latauslinkin voi avata kolme kertaa, eli esimerkiksi kolmella eri laitteella (esim. puhelimella, läppärillä ja pöytäkoneella). Mikäli haluat säilyttää kirjatiedoston, se kannattaa tallentaa jollekin näistä laitteista.

 Samassa tilausvahvistuksessa on myös linkki Kielijumppa-ohjeisiin, jotka voit myös ladata ja vaikka tulostaa itsellesi.

Mikäli Sinulla ei ole verkkomaksumahdollisuutta, voit lähettää kirjatilauksen sähköpostitse (marketta@hoitoraide.fi). Sinulle lähetetään tässä tapauksessa lasku sekä kirjatiedosto sähköpostiisi.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä: marketta@hoitoraide.fi

Hoitava Hengitys e-kirja sekä breaTHIN -setti yhteishintaan!

Voit myös tilata oppaan hyvään hengitykseen sekä hengityksen normalisoinnin apuvälinepaketin yhdellä kertaa. E-kirjan saat luettavaksesi heti ostoksen jälkeen ja breaTHIN -setti postitetaan Sinulle 1-3 päivä kuluessa ostoksestasi.

E-kirjan ja breaTHIN -setin yhteishinta on 39,00 e + toimituskulut 6,00 e. Hinnat sis. alv. 24 %.

Facebook
Facebook
Twitter
LinkedIn