Hengitätkö liikaa?

Ylihengittäminen/liikahengittäminen/hyperventilaatio voi olla monien oireiden taustalla. Testaa oletko sinä mahdollisesti ylihengittäjä. Anna seuraaville oireille arvosana 0 – 4 ja laske tulos. Hoitava Hengitys HB ® -menetelmä tarjoaa yksinkertaiset ja toimivat keinot hengityksen häiriöiden normalisointiin!

Ylihengitystesti 1
Ylihengitystesti 2

Tulokset

Mikäli tuloksesi on yli 25, ylihengität kroonisesti, vaikkakin mahdollisesti piilevästi.

Ensimmäinen askel kohti terveyttä edistävää hengitystä on siirtyä hengittämään nenän kautta kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Nenähengityksen tukaluus on merkki siitä, että hengityksesi kaipaa korjaamista.

Korjaa hengitystäsi

Hoitava Hengitys HB ®  tarjoaa keinot sekä apuvälineet hengityksen häiriöiden korjaamiseen. Hengityksen korjaamiseen kuuluu ns. arkihengityksen hallinta sekä säännölliset hengitysharjoitukset ja nielua avartava kielijumppa.

Tehokkain ja turvallisin keino korjata häiriintynyttä hengitystä on saada ohjausta koulutetulta Hoitava Hengitys -ohjaajalta. Eri puolilla Suomea toimivien ohjaajien yhteystiedot löytyvät täältä. 

Mikäli haluat perehtyä aiheeseen itsenäisesti, voit tilata teoriatietoa sekä ohjeet ja harjoitusvälineet sisältävän HH-tuotepaketin tai Unihengitys -verkkokurssin.

Jaa blogi!