breaTHIN-setti + Videokansio

breaTHIN-setti + Videokansio

46,90  Sis. alv

Videokansion ohjevideoiden avulla saat ohjattuja hengitysharjoitustuokioita myös omatoimiseen harjoitteluun. Harjoittelua tehostavat breaTHIN-setin kätevät apuvälineet.

breaTHIN-setin apuvälineiden avulla varmistat unenaikaisen nenähengityksen sekä syvennät ja rauhoitat hengityksesi. Pillien ja nenäklipsin avulla vahvistuvat nielua auki pitävät lihakset sekä  hengityslihakset.

UUTTA! breaTHIN-settiin on lisätty kevyt ja kätevä kaulariipus, jonka ansiosta pilli ja/tai nenäklipsi kulkevat näppärästi mukana niin töissä kuin vapaallakin.

Kuvaus

breaTHIN-setti

breaTHIN -setti lähtee toimitukseen 1-3 päivän kuluessa ostoksestasi ja se toimitetaan lähimpään noutopisteeseen. Saat saapumisesta tekstiviesti-ilmoituksen. Hintaan lisätään toimituskulut  (toimitus Suomeen).

breaTHIN-setin sisältö:

Riittoisa ja kevyt ihoteippi unenaikaisen nenähengityksen varmistamiseen.

  • Parantaa elimistön hapensaantia ja unenlaatua. Hiljentää kuorsausta ja ehkäisee hengityskatkoksia. Pitää suun kosteana ja hoitaa hampaita.

Silikonipillejä 2 kpl Hidastettu hengitys -harjoitukseen. Mukana puhdistusharja sekä kotelo.

UUTTA! breaTHIN-settiin on lisätty kevyt ja kätevä kaulariipus, jonka ansiosta pilli ja/tai nenäklipsi kulkee näppärästi mukana niin töissä kuin vapaallakin.
  • Hengitys syvenee ja rauhoittuu. Pallea aktivoituu, hieroo suolistoa ja parantaa immuunipuolustusta. Vastusharjoittelu kiinteyttää nielua.

Nenäklipsi Ohennettu hengitys -harjoitukseen. Mukana kotelo.

  • Avaa tukkoista nenää, parantaa sivuonteloiden tuuletusta. Parantaa hiilidioksidin sietokykyä. Vahvistaa nenän lihaksia.

Kirjalliset ja kuvalliset harjoitusohjeet sisältäen myös ohjeet suun ja nielun lihasten treenaukseen.

 

Videokansio

Päivitetty Videokansio sisältää kuusi kompaktia videota: 

1. Menetelmän esittely ja tavoitteet, 2. Vähennetty hengitys, 3. Hidastettu hengitys, 4. Ohennettu hengitys + Kämmenkuppihengitys, 5. Kielijumppa 6. Suun teippaus.

Saat linkin Videokansioon Tilausvahvistuksessa.

Videoiden katseluoikeus voimassa 6 kk.

Otsikko

Go to Top