fbpx

breaTHIN-setti + Videokansio

breaTHIN-setti + Videokansio

43,90  Sis. alv

Videokansion ohjevideoiden avulla saat ohjattuja hengitysharjoitustuokioita myös omatoimiseen harjoitteluun. Harjoittelua tehostavat breaTHIN-setin kätevät apuvälineet.  Näillä harjoitat hengityksesi hoitavaksi sekä terveyttä edistäväksi.

Kuvaus

breaTHIN-setti

breaTHIN -setti lähtee toimitukseen 1-3 päivän kuluessa ostoksestasi ja se toimitetaan lähimpään noutopisteeseen. Saat saapumisesta tekstiviesti-ilmoituksen. Hintaan lisätään toimituskulut  (toimitus Suomeen).

breaTHIN-setin sisältö:

Riittoisa ja kevyt ihoteippi unenaikaisen nenähengityksen varmistamiseen.

  • Parantaa elimistön hapensaantia ja unenlaatua. Hiljentää kuorsausta ja ehkäisee hengityskatkoksia. Pitää suun kosteana ja hoitaa hampaita.

Silikonipilli Hidastettu hengitys -harjoitukseen (pillistä saa 2-3 pilliä). Mukana puhdistusharja sekä kotelo.

  • Hengitys syvenee ja rauhoittuu. Pallea aktivoituu, hieroo suolistoa ja parantaa immuunipuolustusta. Vastusharjoittelu kiinteyttää nielua.

Nenäklipsi Ohennettu hengitys -harjoitukseen. Mukana kotelo.

  • Avaa nenän ilmaväyliä, parantaa sivuonteloiden tuuletusta. Parantaa hiilidioksidin sietokykyä. Vahvistaa nenän lihaksia.

Kirjalliset harjoitusohjeet.

 

Videokansion sisältö:

Viisi ohjevideota, joissa ohjatut harjoitukset. Videoiden katseluoikeus voimassa 6 kk.

HUOM! Halutessasi voit tilata e-kirjan ja breaTHIN-setin lisäksi edulliseen yhteishintaan harjoitteiden ohjevideot sisältävän Videokansion. Katso lisää täältä.

Otsikko

Go to Top