Harjoita hengitystäsi omaan tahtiisi Hoitava Hengitys -tuotteiden avulla

Vaikka Hoitava Hengitys -ohjaajia toimii jo useilla eri paikkakunnilla, voi joskus olla hankalaa hakeutua lähiohjaukseen. Hoitava Hengitys -verkkokaupasta voit tilata HH-tuotteita, joiden avulla voit harjoittaa hengitystäsi itsenäisesti, omassa tahdissasi.

Tilattavat tuoteyhdistelmät:

E-kirja

breaTHIN-harjoitteiden ohjevihko

breaTHIN-setti + ohjevihko

e-kirja + breaTHIN-setti + ohjevihko

breaTHIN-setti + ohjevihko + Videokansio

Tuotteiden kuvaukset

breaTHIN-setti + ohjevihko

breaTHIN -setti sisältää kätevät apuvälineet, joiden avulla harjoitustuokioita on helppo pitää pitkin päivää. Näillä varmistat unenaikaisen nenähengityksen sekä vahvistat hengityslihaksia ja nielun sekä myös nenän lihaksia. Harjoitteiden avulla hengitystiet avautuvat, hiilidioksidin sietokyky kasvaa ja hengityskaasujen tasapaino sekä hapensaanti paranee.

Silikonipillit + kaulariipus

Pillillä tehdään Hidastettu hengitys -harjoitusta, joka hidastaa ja syventää hengitystä. Rauhallinen hengitys rauhoittaa mieltä ja lievittää stressiä. Harjoitus vapauttaa kehon kireyksiä, vahvistaa hengityslihaksia ja tuo joustoa rintakehään. Lisäksi harjoitus vahvistaa nielun lihaksia ja avartaa nielua, eli helpottaa kuorsausta sekä uniapneaa.

Kaulariipus on joustava, tekstiilipäällysteinen nauha, johon hengityspilli ja/tai nenäklipsi kiinnitetään hopeanvärisillä helmillä.

Kotelossa on 2 kestävää ja pestävää pilliä sekä puhdistusharja.

Nenäklipsi

Nenäklipsin avulla tehdään Ohennettu hengitys -harjoitusta, joka parantaa hengityskaasujen tasapainoa, eli siedättää elimistöä pienemmälle hengitysvolyymille ja terveemmälle hiilidioksidipitoisuudelle. Klipsin antama vastapaine vahvistaa nenän lihaksia sekä avaa nenää tehokkaasti ja parantaa sivuonteloiden tuuletusta.

Ihoteippi

Suun teippaaminen on yksinkertainen tapa varmistaa, että hengitys kulkee nenän kautta myös nukkuessa. Nenähengitys tehostaa immuunipuolustusta antaen suojan alemmille hengitysteille sekä parantaa hapensaantia, jolloin keho rentoutuu helpommin ja unenlaatu paranee. Nenähengitys stimuloi nielua auki pitäviä lihaksia, ja pitää ilman virtauksen maltillisena, jolloin kuorsaus hiljenee ja uniapnean hengityskatkot vähenevät. Lisäksi suun teippaaminen pitää suun kosteana, eli hoitaa hampaiden kiillettä sekä edistää ruuansulatusta.

breaTHIN-setin teippi on riittoisa, kevyt ja hypoallergeeninen.

breaTHIN-harjoitteiden ohjevihko

20-sivuinen ohjevihko sisältää Hoitava Hengitys HB ® -menetelmän esittelyn sekä ohjeet kaikkiin HH-harjoitteisiin (hengitysharjoitukset sekä kieli-nielujumppa). Lisäksi saat vinkkejä arkihengityksesi sekä puolustuksesi parantamiseen.

Mukana myös Hengityksen itsearviointikysely sekä tilaa omille muistiinpanoille.

breaTHIN-setin sekä harjoitteiden ohjevihkon yhteishinta on 34,90 e (sis. alv. 24 %). Toimituskulut lisätään kassalla.

Videokansio

Videokansio sisältää kuusi tallennetta, joissa ohjataan kaikki Hoitava Hengitys -harjoitteet. Ohjevideoiden avulla voit tehdä hengitysharjoituksia ohjatusti äänitteitä kuunnellen ja rentoutuen.

Saat ostoksen jälkeen tulevassa Tilausvahvistuksessa Videokansion linkin sekä salasanan. Kansion katseluoikeus on voimassa 6 kk.

Voit tilata Videokansion yhdessä breaTHIN-setin ja ohjevihkon kanssa. Hinta 46,90 e (sis. alv. 24 %). Toimituskulut lisätään kassalla.

Ohjevihko

Mikäli olet jo osallistunut Hoitava Hengitys tai Unididge-kurssille, tai olet tilannut breaTHIN-setin, voit tilata pelkän harjoitteiden ohjevihkon.

Ohjevihkon hinta on 9,90 e (sis. alv. 24 %). Toimituskulut lisätään kassalla.

Hoitava Hengitys e-kirja

opas-hyvaan-hengitykseen

Hoitava Hengitys e-kirja avaa uudenlaisen, Buteyko-teoriaan pohjautuvan näkökulman hengityksen fysiologiaan. 

Hoitavan Hengitys e-kirja auttaa oivaltamaan omien hengityshäriöidensä taustoja sekä tekemään tarvittavia korjauksia hengitystapoihinsa. Lukija johdatetaan runsaiden vinkkien avulla hoitavaan ja terveyttä edistävään hengitykseen. Huomaa, että kirjassa kuvattuja hengitysharjoituksia on päivitetty. Uusimmat versiot löytyvät Videokansiosta sekä kirjallisina breaTHIN-setin ohjevihkosta.

e-kirjassa on yhteensä 57 sivua.

HUOM! Kirjassa kuvattua breaTHIN-settiä on uudistettu, eli nenäklipsin malli sekä materiaali on muutettu aiempaa kestävämmäksi metallin ja latexin yhdistelmäksi ja settiin on lisätty kaulariipus. Tilaamalla breaTHIN-setin saat myös kattavammat harjoitusohjeet sisältävän ohjevihkon.

Saat ostoksen jälkeen tulevassa Tilausvahvistuksessa e-kirjan latauslinkin. Lataa tiedosto ja tallenna se samantien omalle laitteellesi.

e-kirja nyt alehintaan 15,90 e (norm. 18.00 e). Hinta sis. alv. 10 %.