Hengitysongelmat lisääntyvät kovaa vauhtia, mutta samalla hoitoon, tai edes tutkimukseen pääsy voi viivästyä. Siksi yhä useampi alkaa etsiä hoitomuotoja myös virallisen terveydenhuollon ulkopuolelta. Hoitava Hengitys -ohjaajana voit tarjota asiakkaillesi heidän kipeästi kaipaamaansa helpotusta. 

Terveydenhuollon kriisi ja yhteiskunnan pitkään jatkuneet stressin- ja huolenaiheet synnyttävät runsaasti erilaisia hengitysongelmia, kuten tukkoisuutta, poskiontelovaivoja ja astmaa, sekä selittämätöntä hengenahdistusta ilman diagnosoitavaa syytä. On myös arvioitu, että lievää uniapneaa sairastaa jo noin 1,5 miljoonaa suomalaista ja määrä lisääntyy jatkuvasti.

Em. hengitysongelmien hoidoksi tarjotaan lääkkeitä ja jopa leikkauksia, mutta ongelmien juurisyy jää huomiotta. Tämä juurisyy voi olla stressin kiihdyttämä hengitys, eli professori Buteykon määrittelemä krooninen, vaikkakin piilevä hyperventilaatio. Kyse on hengityshäiriöstä, jonka korjaaminen vaatii uudenlaista näkökulmaa koko hengityksen fysiologiaan ja biokemiaan sekä asiantuntevaa ohjausta.

Hoitava Hengitys -ohjaajakoulutuksesta saat tämän osaamisen ja olet ajan hermolla vastaamassa kasvavaan hengitysohjauksen tarpeeseen.

Ohjaajakoulutuksen käyneenä saat oikeuden käyttää rekisteröityä Hoitava Hengitys HB ® -ohjaaja -nimikettä sekä järjestää Hoitava Hengitys HB  ® -kursseja.   Voit siis kasvattaa nykyistä hyvinvoinnin alan toimintaasi,  tai saada Hoitava Hengitys -ohjauksesta itsellesi kokonaan uuden toimialan.

Huom! Hengitysohjauksesta eivät hyödy pelkästään jo hengityksen ongelmista kärsivät, vaan myös he, jotka haluavat ennaltaehkäistä em. oireita. Elimistön hapensaannin paraneminen kohentaa elämänlaatua sen kaikilla osa-alueilla.

Hengityshäiriöt ovat yhä yleisempiä ja työkaluja niiden korjaamiseksi kaivataan.

Meitä hengitysohjaajia siis tarvitaan!

Haluaisitko Sinä olla yksi meistä?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostiin marketta@hoitoraide.fi

Palautteita ohjaajakoulutukseen osallistuneilta

”Erittäin monipuolinen koulutuspaketti. Sopivasti ja tarpeeksi teoriatietoa ja tutkimuksia, kokemuksia yms. ja harjoitusasiakkaiden läpikäyminen yhdessä oli tärkeää. Etäosallistujana tietysti jäi taukojen vapaa keskustelu ja tutustuminen vähäiseksi, mutta tämä oli toki tiedossa oleva asia jo valmiiksi. Kiitos etämahdollisuudesta! Monipuolinen tieto ja selkeä ulosanti. Pidin kannustavasta ja yhteisöllisestä lähestymisestä kurssilaisiin. Intohimo aiheeseen loistaa sinusta! Erityiskiitos hybridimahdollisuudesta.”

***************

”Sain paljon enemmän tietoa kuin osasin alussa odottaa. Olo on sellainen, että olen käynyt arvokkaan koulutuksen ja voin sopivalla ylpeydellä sanoa olevani pätevä hengitysohjaaja. Sisältö oli runsas, josta olin oikein ilahtunut. Tykkäsin erityisesti siitä, että kurssilta sai paljon perustietoa, mutta kattavasti myös linkkejä ja koosteita olemassa olevista tutkimuksista. Eli itse on mahdollista perehtyä aiheisiin vielä lisää.”

***************

”Monipuolinen, innostava, uutta tietoa antava, harjoitukset todella hyviä ja monipuolisia. Valtava tietämys asiasta, arvostava, motivoija ja hyvä ilmapiiri ja todella luonteva hybridi opetus. Selkeät materiaalit ja tiedon jakamisen ilo välittyi.”

***************

”Kiitos Marketta! Teet niin tärkeää työtä ja voin todella lämpimästi suositella koulutusta hyvinvoinnin ammattilaisille ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.”

***************

 

Syksyn 2024 HH-ohjaajakoulutus

Ensimmäiset ohjaus-webinaarit pidetään 12. ja 15. elokuuta klo 18.00 (saa myös tallenteena).
Opetusviikonloput pidetään Tampereella 24.-25. elokuuta sekä 28.-29. syyskuuta (klo 10-16.30). Myös opetusviikonloppuihin voi osallistua etänä.
Huom. Opetusviikonloppujen välisenä aikana opiskelijat pitävät kolmen ohjauskerran harjoituskurssit omille asiakkailleen, joten varaathan kalenteriisi aikaa myös näille.
LÄHETÄ VAPAAMUOTOINEN HAKEMUKSESI SÄHKÖPOSTIIN:

marketta@hoitoraide.fi

Jaa blogi!