kuorsaus

 • Sale!

  Hoitava Hengitys e-kirja

  15,90  Sis. alv
  Nyt alehintaan!
  Hoitava Hengitys e-kirja avaa uudenlaisen, Buteyko-teoriaan pohjautuvan näkökulman hengityksen ongelmiin, kuten astmaan, tukkoisuuteen, paniikkihäiriöön, kuorsaukseen ja uniapneaan. Kirjassa on lukuisia vinkkejä hyvään hengitykseen sekä selkeät, kuvalliset ohjeet hengitysharjoituksiin. Näiden avulla voit lievittää oireitasi lääkkeettömästi ja luonnonmukaisesti.
  HUOM! Hoitava Hengitys -harjoitteiden ohjeita on laajennettu ja kirjassa kuvattuja harjoitusvälineitä päivitetty. Päivitetyt ohjeet ja välineet saat tilaamalla e-kirjan lisäksi breaTHIN-setin + ohjevihkon.
 • Toivottu uusinta!

  Neljäm ohjauskerran Unididge-lähikurssi jälleen Tampereella. Varaa paikkasi tälle ainutlaatuiselle kurssille maksamalla varausmaksu. Loppumaksu 135 e maksetaan kurssin ensimmäisellä kerralla.
  Huomio!
  Kurssimaksun voi maksaa myös Smartum, ePassi tai Edenred -kulttuuriedulla (sovelluksella, ei seteleillä). Ilmoittaudu tässä tapauksessa lähettämällä sähköpostia: marketta@hoitoraide.fi
 • Kiitosta saanut Unididge-kurssi etäyhteydellä

  Kurssi sisältää viisi Zoom-webinaarina toteutettavaa ohjauskertaa 18. maaliskuuta - 25. huhtikuuta 2024. Webinaarit sisältävät Hoitava Hengitys- luentoja sekä -harjoitteita ja didgeridoon soittoharjoittelua. Paikkoja rajoitetusti, ilmoittaudu viimeistään 12.3.2024.  
  HUOM! Mikäli haluat maksaa kurssin Smartum, ePassi tai Edenred -kulttuuriedulla, ilmoittaudu sähköpostilla marketta@hoitoraide.fi Kurssimaksun voi suorittaa em. kulttuurietujen sovelluksella, EI seteleillä.

Otsikko

Go to Top