Kun haluat lievittää, tai ennaltaehkäistä unenaikaisia hengitysongelmia, kuten kuorsausta ja uniapneaa hauskalla sekä tutkitusti tehokkaalla tavalla, tule suuren suosion saavuttaneelle Unididge-kurssille!

Voiko kuorsausta ja uniapneaa hoitaa itse?

Uniapnean ja kuorsauksen hoitoon tarjotaan erilaisia laitteita, kuten kuorsauskiskoja ja uniapnealaitteita. Itsehoito-ohjeina neuvotaan nukkumaan kylkiasennossa sekä pudottamaan painoa. Mutta entäpä jos laitteita ei halua, tai pysty käyttämään, eikä ylimääräistä painoakaan ole pudotettavaksi? Mitä nämä ihmiset voivat tilanteen helpottamiseksi tehdä?

Paljonkin.

He voivat lähteä korjaamaan ongelmien juurisyytä, eli avartamaan liian ahdasta nielua sekä normalisoimaan liian suurta hengitystä Hoitava Hengitys -harjoitteilla sekä didgeridoota soittamalla!

Unididge -kurssilla opit sekä Hoitava Hengitys -harjoitteet, että didgeridoon soittamisen alkeet.

Tällä Unididge-kurssilla osallistujat saavat itse valmistaa soittimensa, eli tarrapäällysteisen didge-putken (pituus 100 cm, halkaisija 40 mm). Askartelun sekä soitto- ja kiertohengitysharjoittelun lisäksi kurssiin sisältyvät hengityskaasuja tasapainottavat hengitysharjoitukset, kielijumppa sekä uuden näkökulman hengityksen ongelmiin avaavat Hoitava Hengitys -luennot.

HUOMIO! Kurssimaksuun sisältyy harjoittelun tueksi perustettava Whatsapp-ryhmä sekä yhteisesti sovittuna aikana pidettävä kertaus-webinaari.

Kurssi on tarkoitettu heille, jotka hakevat lääkkeetöntä ja luonnonmukaista lievitystä hengitysongelmiinsa, kuten mm. kuorsaukseen ja alkavaan uniapneaan. Lisäksi kurssin opeista hyötyvät ihan kaikki, jotka haluavat parantaa hapensaantia sekä lisätä jaksamistaan. Hengitysongelmat eivät siis ole edellytys kurssille osallistumiselle – eikä myöskään musikaalisuus! Didgeridoon soittamisen päätavoitteena on vahvistaa ja kiinteyttää nielua, eli helpottaa unenaikaista hengitystä. Samalla saadaan tuntea äänen värähtelyn tuomat fyysiset, psyykkiset ja energeettiset vaikutukset. Kuin pisteeksi ii:n päälle soittaminen voi myös tuottaa huikeita musiikillisia elämyksiä 😀.

Osallistumismaksu 198 e.
Ilmoittaudu maksamalla varausmaksu 50 e verkkokaupassa.

Kurssin tiedot:

Aika: 13. heinäkuuta klo 11-18.

Paikka: Mielenlento, Otavantie 5, Lauttasaari, Helsinki. Metroasema lähes vieressä. 4 h kiekkopaikkoja kadun varressa.

Päivän ohjelmaan kuuluu:

Hoitava Hengitys ja didgeridoo -luennot.

Hengitysharjoituksia sekä kielijumppaa.

Didge-putken valmistus.

Soitto- sekä kiertohengitysharjoittelua.

Ota mukaan omat lounaseväät.

Osallistumismaksuun 198 e sisältyy:

Luentomateriaalit.

Kaikki materiaalit tarrapäällysteisen didge-putken valmistukseen.

Hengitysharjoitusvälineitä sisältävä breaTHIN -setti sekä ohjevihko.

Kahvi- ja teetarjoilu.

Kertaus-webinaari pidetään yhteisesti sovittuna ajankohtana.

Ilmoittaudu maksamalla varausmaksu 50 e verkkokaupassa. Loppumaksu maksetaan kurssipäivän alussa kortilla tai käteisellä.
Maksuun voi käyttää myös ePassi, Smartum ja Edenred -sovellusta (kulttuuri- tai virike-etuus). Ilmoittaudu tässä tapauksessa sähköpostitse marketta@hoitoraide.fi)
Jaa blogi!