fbpx

Unihengitys – verkkokurssi + breaTHIN -setti

Unihengitys – verkkokurssi + breaTHIN -setti

74,00  Sis. alv

Kuorsaus ja unenaikaiset hengityskatkokset ovat ilmiselviä hengityksen ongelmia, mutta silti näiden hoitoon on tähän saakka ollut tarjolla kaikkea muuta kuin hengitysohjausta.

Hoitavan Hengityksen Unihengitys-verkkokurssi on kipeästi kaivattu ratkaisu kuorsauksen ja uniapnean lääkkeettömään sekä laitteettomaan itsehoitoon.

Kuvaus

Tilaamalla Unihengityskurssin sekä breaTHIN -setin yhdessä, säästät 14 euroa!

Unihengitys -verkkokurssi tarjoaa lääkkeettömän sekä laitteettoman ja luonnonmukaisen itsehoitomuodon kuorsaukseen, uniapneaan sekä muihin uniongelmiin. Kurssi avaa uuden näkökulman unihäiriöiden sekä hengityshäiriöiden yhteyteen ja auttaa korjaamaan niin päivä- kuin unenaikaisen hengityksen. Jo pienillä hengitystavan muutoksilla saadaan merkittävää parannusta unenlaatuun. Kuorsaus hiljenee, hengityskatkot vähenee, hampaiden narskuttelu sekä toistuvat heräilyt vähenee. Uni on syvempää, palauttavampaa ja virkistävämpää.

Verkkokurssi sisältää hengityksen ongelmien syitä selventäviä teorialuentoja ja opetusvideoita, joissa ohjataan liikahengitystä sekä muita hengityksen häiriöitä korjaavia harjoituksia. Tärkeänä lisänä opit nielua avartavaa sekä kieltä kiinteyttävää kielijumppaa.

Liian suuren hengityksen pienentäminen, eli normalisoiminen, sekä liian ahtaan nielun avartaminen auttaa hengitystä soljumaan äänettömästi sekä katkeilematta – myös nukkuessa.

Kurssi käsittää viisi osiota, jotka sisältävät yhteensä 21 opetusvideota. Ostettuasi kurssin saat sähköpostiisi yhden osion kerrallaan, neljän päivän välein.

Säästä tilaamalla samassa tilauksessa hengityksen harjoittamisen apuvälineet, eli breaTHIN -setti! 

Setti sisältää:

  • Teippi unenaikaisen nenähengityksen varmistamiseen.
  • Silikonipilli Hidastettu hengitys -harjoitukseen (yhdestä pillistä saa 3-4 pilliä) + puhdistusharja.
  • Nenäklipsi Ohennettu hengitys -harjoitukseen.
  • Kirjalliset ja kuvalliset ohjeet kaikkiin hengitysharjoituksiin.

Yhteishinta verkkokurssille ja breaTHIN -setille on 74 e + toimituskulut 6 e.

 

 

 

Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share