fbpx

Unikurssi – verkkokurssi + breaTHIN -setti

Unikurssi – verkkokurssi + breaTHIN -setti

74,00  Sis. alv

Kuorsaus ja unenaikaiset hengityskatkokset ovat ilmiselviä hengityksen ongelmia, mutta silti näiden hoitoon on tähän saakka ollut tarjolla kaikkea muuta kuin hengitysohjausta.

Hoitava Hengitys Unikurssi on kipeästi kaivattu ratkaisu uniongelmien lääkkeettömään sekä laitteettomaan itsehoitoon.

Tutustumistarjous: Maaliskuun ajan tilauksesta 10 euron alennus!

Kuvaus

Tilatessasi breaTHIN -setin yhdessä Hoitava Hengitys Unikurssi verkkokurssin kanssa, maksat setistä ainoastaan 15 euroa! Erikseen tilattuna setin hinta on 29 euroa. Hintoihin lisätään setin toimituskulut 6 euroa.

Hoitava Hengitys Unikurssi avaa uuden näkökulman unihäiriöiden sekä hengityshäiriöiden yhteyteen ja auttaa korjaamaan niin päivä- kuin unenaikaisen hengityksen. Jo pienillä hengitystavan muutoksilla saadaan merkittävää parannusta unenlaatuun. Kuorsaus hiljenee, hengityskatkot vähenee, hampaiden narskuttelu sekä toistuvat heräilyt vähenee. Uni on syvempää, palauttavampaa ja virkistävämpää.

Unikurssi sisältää hengityksen ongelmien syitä selventäviä teorialuentoja ja opetusvideoita, joissa ohjataan liikahengitystä sekä muita hengityksen häiriöitä korjaavia harjoituksia. Tärkeänä lisänä opit nielua avartavaa sekä kieltä kiinteyttävää kielijumppaa.

Liian suuren hengityksen pienentäminen, eli normalisoiminen, sekä liian ahtaan nielun avartaminen auttaa hengitystä soljumaan äänettömästi sekä katkeilematta – myös nukkuessa.

Kurssi käsittää viisi osiota, jotka sisältävät yhteensä 21 opetusvideota kestoltaan 1-10 minuuttia. Ostettuasi kurssin saat sähköpostiisi yhden osion kerrallaan, neljän päivän välein.

 

 

 

LinkedIn
Share