fbpx

Unihengitys – verkkokurssi

Unihengitys – verkkokurssi

59,00  Sis. alv

Kuorsaus ja unenaikaiset hengityskatkokset ovat ilmiselviä hengityksen ongelmia, mutta silti näiden hoitoon on tähän saakka ollut tarjolla kaikkea muuta kuin hengitysohjausta.

Hoitavan Hengityksen Unihengitys-verkkokurssi on kipeästi kaivattu ratkaisu kuorsauksen ja uniapnean lääkkeettömään sekä laitteettomaan itsehoitoon.

Klikattuasi painiketta, siirryt tekemään tilauksen verkkokurssille.fi verkkokurssialustalle.

Kuvaus

Hoitava Hengitys Unihengityskurssi tarjoaa lääkkeettömän, laitteettoman sekä luonnonmukaisen lievityksen kuorsaukseen ja uniapneaan.

Kurssi avaa uuden näkökulman unihäiriöiden sekä hengityshäiriöiden yhteyteen ja auttaa korjaamaan niin päivä- kuin unenaikaisen hengityksen. Jo pienillä hengitystavan muutoksilla saadaan merkittävää parannusta unenlaatuun. Kuorsaus hiljenee, hengityskatkot vähenee, hampaiden narskuttelu sekä toistuvat heräilyt vähenee. Uni on syvempää, palauttavampaa ja virkistävämpää.

Unihengitys-verkkokurssi sisältää hengityksen ongelmien syitä selventäviä teorialuentoja ja opetusvideoita, joissa ohjataan liikahengitystä sekä muita hengityksen häiriöitä korjaavia harjoituksia. Tärkeänä lisänä opit nielua avartavaa sekä kieltä kiinteyttävää kielijumppaa.

Liian suuren hengityksen pienentäminen, eli normalisoiminen, sekä liian ahtaan nielun avartaminen auttaa hengitystä soljumaan äänettömästi sekä katkeilematta – myös nukkuessa.

Kurssi käsittää viisi osiota, jotka sisältävät yhteensä 21 opetusvideota kestoltaan 1-10 minuuttia.

Unihengitys-verkkokurssin hinta on 59,00 e.

 

 

Otsikko

Go to Top