fbpx

Unihengitys – verkkokurssi

Unihengitys – verkkokurssi

59,00  Sis. alv

Kuorsaus ja unenaikaiset hengityskatkokset ovat ilmiselviä hengityksen ongelmia, mutta silti näiden hoitoon on tähän saakka ollut tarjolla kaikkea muuta kuin hengitysohjausta.

Hoitavan Hengityksen Unihengitys-verkkokurssi on kipeästi kaivattu ratkaisu kuorsauksen ja uniapnean lääkkeettömään sekä laitteettomaan itsehoitoon.

Kuvaus

Hoitava Hengitys Unihengityskurssi tarjoaa lääkkeettömän, laitteettoman sekä luonnonmukaisen lievityksen kuorsaukseen ja uniapneaan.

Kurssi avaa uuden näkökulman unihäiriöiden sekä hengityshäiriöiden yhteyteen ja auttaa korjaamaan niin päivä- kuin unenaikaisen hengityksen. Jo pienillä hengitystavan muutoksilla saadaan merkittävää parannusta unenlaatuun. Kuorsaus hiljenee, hengityskatkot vähenee, hampaiden narskuttelu sekä toistuvat heräilyt vähenee. Uni on syvempää, palauttavampaa ja virkistävämpää.

Unihengitys-verkkokurssi sisältää hengityksen ongelmien syitä selventäviä teorialuentoja ja opetusvideoita, joissa ohjataan liikahengitystä sekä muita hengityksen häiriöitä korjaavia harjoituksia. Tärkeänä lisänä opit nielua avartavaa sekä kieltä kiinteyttävää kielijumppaa.

Liian suuren hengityksen pienentäminen, eli normalisoiminen, sekä liian ahtaan nielun avartaminen auttaa hengitystä soljumaan äänettömästi sekä katkeilematta – myös nukkuessa.

Kurssi käsittää viisi osiota, jotka sisältävät yhteensä 21 opetusvideota kestoltaan 1-10 minuuttia. Ostettuasi kurssin saat sähköpostiisi yhden osion kerrallaan, neljän päivän välein.

Unihengitys-verkkokurssin hinta on 59,00 e.

Huom! Tilaamalla samalla kätevät apuvälineet sisältävän breaTHIN -setin, säästät 14 euroa!

Verkkokurssi + breaTHIN -setti yhteishintaan 74 e + toimituskulut 6 e . Erikseen tilattuna breaTHIN -setin hinta on 29 e + toimituskulut.

breaTHIN -setti sisältää ihoteipin yönaikaisen nenähengityksen varmistamiseen, silikonipillin Hidastettu hengitys -harjoitukseen, nenäklipsin Ohennettu hengitys -harjoitukseen sekä kuvalliset ohjeet kaikkiin hengitysharjoituksiin.

Tilaa Unikurssi ja breaTHIN -setti edulliseen yhteishintaan tästä.

 

 

Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share