fbpx

Hoitava Hengitys -workshop Helsingissä 29.2.2020 / Aamupäivä

Hoitava Hengitys -workshop Helsingissä 29.2.2020 / Aamupäivä

52,00  Sis. alv

Varasto loppu

Marketta Mannisen vetämä Hoitava Hengitys -workshop koostuu hengityksen fysiologiaan uuden näkökulman avaavasta luennosta sekä terveyttä edistävistä hengitysharjoituksista ja nielua avartavasta kielijumpasta.

Varasto loppu

Kuvaus

Hengitys on elämisemme perusedellytys ja hyvä hengitys terveytemme perusta. Hengityksen häiriöt ovat paljon luultua yleisempiä ja niistä aiheutuvat terveysongelmat paljon luultua monimuotoisempia.

Hoitava Hengitys HB ® on tutkittuun Buteyko-menetelmään pohjautuva hengityksen normalisoinnin menetelmä, joka avaa hengityksen fysiologiaan uudenlaisen näkökulman: suuri hengitys aiheuttaa elimistöön hapenpuutteen ja hiilidioksidivajeesta seuraa happivaje.

Hengitystä normalisoimalla elimistön hapensaanti paranee, jolloin saadaan huomattavaa helpotusta mm. astman oireisiin, tukkoisuuteen, kuorsaukseen, uniapneaan sekä paniikkihäiriöön. Samalla myös hengästyminen vähenee ja jaksaminen sekä energisyys lisääntyy.

Hoitava Hengitys -menetelmän kehittäjä Marketta Mannisen vetämä Hoitava Hengitys -workshop koostuu luennosta sekä hyvän hengityksen tielle johdattavista hengitysharjoituksista.

MISSÄ JA MILLOIN?

Paikka: Osteo&Voice Kirsi Vaalio, Mannerheimintie 35, katutaso, 00250 Helsinki.

Aika: 29. helmikuuta klo 11.00 – 13.30.

OSALLISTUMISMAKSU JA ILMOITTAUTUMINEN
Osallistumismaksu on 52 e (sis. alv. 24 %).

Ilmoittaudu maksamalla osallistumismaksu verkkokaupassa. Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumismaksu palautetaan, mikäli tapahtuma peruutetaan järjestäjän toimesta, tai ilmoittautunut peruu osallistumisensa lääkärintodistuksella.

Facebook
Facebook
Twitter
LinkedIn