fbpx

Hoitava Hengitys työpaja VERKOSSA 23.11.2020

Hoitava Hengitys työpaja VERKOSSA 23.11.2020

56,00  Sis. alv

Työpajan hinta 56 e sisältää:

  • Pääsy mukaan 23.11..2020 klo 18-20 verkossa pidettävään Hoitava Hengitys -työpajaan.
  • Hoitava Hengitys e-kirja.
  • Viikon katseluoikeus työpajan tallenteeseen.

Marketta Mannisen vetämä työpaja sisältää silmiä avaavan luennon sekä immuunipuolustusta vahvistavia ja hengitystä helpottavia hengitysharjoituksia.

Kuvaus

Nyt jos koskaan on aika kiinnittää huomio hengitykseen ja korjata terveyttä heikentävät hengitystavat. Nyt jos koskaan hengitystavalla todellakin on väliä. Tule oppimaan terveyttäsi edistävät sekä immuunipuolustustasi vahvistavat hengitystavat ja -harjoitukset!

Suositut Hoitava Hengitys -workshopit saavat nyt jatkoa turvallisesti verkon välityksellä. Turvallisuuden lisäksi verkko antaa mahdollisuuden osallistua työpajaan asuinpaikasta riippumatta. Tarvitset vain toimivan internet-yhteyden sekä tietokoneen, läppärin, tabletin, tai älypuhelimen. Liittymislinkin saat ilmoittautumisen jälkeen lähetettävässä sähköpostissa.

Huom! Valittavanasi on kaksi hintavaihtoehtoa:

  • 56 e (sisältää Hoitava Hengitys e-kirjan, ovh. 28 e). Mikäli olet jo hankkinut e-kirjan, ilmoita Marketalle ystäväsi sähköpostiosoite, jolle haluat kirjan lähetettävän.
  • 75 e (sisältää Hoitava Hengitys e-kirjan, sekä hengityksen harjoittamisen apuvälineet sisältävän breaTHIN -setin, ovh. 28e + 29 e). Hinta sisältää kasalla lisättävät setin toimituskulut 6 e.
Jaa blogi!
LinkedIn
LinkedIn
Share