Hoitava Hengitys e-kirja + Videokansio

Hoitava Hengitys e-kirja + Videokansio

29,00  Sis. alv

Hoitava Hengitys e-kirjan avulla saat uudenlaisen näkemyksen hengityksen ongelmiin sekä hengityksen fysiologiaan ja Videokansion ohjevideoiden avulla harjoitat hengityksesi hoitavaksi ja terveyttä edistäväksi.

Kuvaus

e-kirja

Hoitava Hengitys e-kirja on sähköinen tiedosto, jonka latauslinkin saat ostoksen jälkeen tulevassa Tilausvahvistuksessa. Avaa tiedosto ja tallenna se samantien omalle laitteellesi. E-kirjassa on 57 sivua.

Huomaa, että e-kirjassa kuvattuja harjoituksia on päivitetty ja täydennetty. Uusimmat versiot löytyvät Videokansiosta sekä breaTHIN-setin kirjallisista ohjeista.

Videokansio

Päivitetty Videokansio, joka sisältää kuusi kompaktia videota: 

1. Menetelmän esittely ja tavoitteet, 2. Vähennetty hengitys, 3. Hidastettu hengitys, 4. Ohennettu hengitys + Kämmenkuppihengitys, 5. Kielijumppa 6. Suun teippaus.

Saat Videokansion linkin sekä salasanan ostoksen jälkeen tulevassa Tilausvahvistuksessa. Videoiden katseluoikeus on voimassa 6 kk.

Huom! Halutessasi voit samalla tilata hengityksen harjoittamisen apuvälinepakkauksen eli breaTHIN-setin. Tilaa koko HH-tuotepaketti täältä.

Otsikko

Go to Top