Hoitava Hengitys e-kirja + breaTHIN -setti

Hoitava Hengitys e-kirja + breaTHIN -setti

46,90  Sis. alv

Hoitava Hengitys e-kirja avaa uudenlaisen, Buteyko-teoriaan pohjautuvan näkökulman hengityksen ongelmiin, kuten astmaan, tukkoisuuteen, paniikkihäiriöön, kuorsaukseen ja uniapneaan.

breaTHIN-setti sisältää kätevät apuvälineet hengityksen harjoittamiseen sekä kirjalliset harjoitusohjeet. breaTHIN-setin apuvälineiden avulla varmistat unenaikaisen nenähengityksen sekä syvennät ja rauhoitat hengityksesi. Pillien ja nenäklipsin avulla vahvistuvat nielua auki pitävät lihakset sekä  hengityslihakset.

Kuvaus

E-kirja

e-kirja avaa lukijaa näkemään hengitystään uudella tavalla kääntämällä yleisiä uskomuksia hyvästä hengittämisestä päälaelleen. Suuri hengitys ei tuokaa elimistöömme enemmän happea, vaan päinvastoin. Hiilidioksidi ei olekaan turhaa aineenvaihdunnan jätettä, vaan hapensaannin kannalta välttämätön tekijä.

Kirja on suunnattu kaikille terveyden itsehoidosta kiinnostuneille sekä hengitysongelmista kärsivien parissa työskenteleville hoitoalan ammattilaisille.

Menetelmä lisää elimistön hapensaantia, joka tarkoittaa jaksamisen lisääntymistä ja hengästymisen vähentymistä. Näin ollen tästä hyötyvät myös täysin terveiksi itsensä tuntevat. Apua kirjan opeista saavat astmasta, kroonisesta tukkoisuudesta sekä muista hengitystieoireista kärsivät. Hengityksen normalisointi tuo helpotusta myös unihäiriöihin, kuorsaukseen, uniapneaan sekä stressin, tai paniikkihäiriön oireisiin.

Kirjan sivumäärä on 57 sivua.

Saat ostoksen jälkeen sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa on sähköisen e-kirjan latauslinkki.  Muista tallentaa tiedosto omalle laitteellesi lataamisen jälkeen.

HUOMIO! e-kirjassa kuvatut harjoitusohjeet ovat saaneet täydennystä ja myös nenäklipsi on uudistunut aiempaa kestävämmäksi. Päivitetyt harjoitusohjeet saat tilaamalla breaTHIN-setin.

 

breaTHIN-setti

breaTHIN -setti lähtee toimitukseen 1-3 päivän kuluessa ostoksestasi ja se toimitetaan lähimpään noutopisteeseen. Saat saapumisesta tekstiviesti-ilmoituksen. Toimituskulut lisätään (toimitus Suomeen).

breaTHIN-setin sisältö:

Riittoisa ja kevyt ihoteippi unenaikaisen nenähengityksen varmistamiseen.

Silikonipillejä 2 kpl Hidastettu hengitys -harjoitukseen. Mukana puhdistusharja sekä kotelo.

UUTTA! breaTHIN-settiin on lisätty kevyt ja kätevä kaulariipus, jonka ansiosta pilli ja/tai nenäklipsi kulkee mukana niin töissä kuin vapaallakin.

Nenäklipsi Ohennettu hengitys -harjoitukseen. Mukana kotelo.

Kirjalliset harjoitusohjeet.

 

HUOM! Halutessasi voit tilata e-kirjan ja breaTHIN-setin lisäksi edulliseen yhteishintaan harjoitteiden ohjevideot sisältävän Videokansion. Katso lisää täältä.

 

Saatat myös pitää...

Otsikko

Go to Top