Harjoita hengitystäsi omaan tahtiisi Hoitava Hengitys -tuotepaketin avulla

Vaikka Hoitava Hengitys -ohjaajia toimii jo useilla eri paikkakunnilla, voi joskus aikataulujen sovittamisen, tai muiden haasteiden vuoksi olla hankalaa hakeutua lähiohjaukseen. Siksi Hoitava Hengitys tarjoaa kattavan tuotepaketin, jolla voit harjoittaa hengitystäsi itsenäisesti, omassa tahdissasi.

Täysi tuotepaketti sisältää Hoitava Hengitys e-kirjan, breaTHIN-setin sekä Videokansion.

UUTTA! breaTHIN-setissä nyt harjoittelua helpottava kaulariipus! 

Tuotteiden esittely alla.

Tilaa täysi tuotepaketti edulliseen yhteishintaan 62 euroa! Hinta sisältää alv. 24 %, toimituskulut lisätään.  

Voit myös tilata tuotepaketin osia eri yhdistelmillä

breaTHIN-setti + Videokansio

Hinta: 46,90 e (+ toimituskulut). Sis. alv. 24 %.

breaTHIN-setti + E-kirja

Hinta: 46,90 e (+ toimituskulut). Sis. alv. 24 %.

E-kirja + Videokansio

Hinta: 29,00 e. Sis. alv. 10 %.

E-kirja

Hinta: 18,00 e. Sis. alv. 10 %.

Tuotteiden kuvaukset

breaTHIN-setti

breaTHIN -setti sisältää kätevät apuvälineet, joiden avulla varmistat unenaikaisen nenähengityksen sekä vahvistat hengityslihaksia ja nielun sekä myös nenän lihaksia. Harjoitteiden avulla hengitystiet avautuvat, hiilidioksidin sietokyky kasvaa ja hengityskaasujen tasapaino sekä hapensaanti paranee.

UUTTA! breaTHIN-setissä nyt myös kätevä ja kevyt kaulariipus, jossa voi näppärästi kuljettaa mukana pilliä ja/tai nenäklipsiä ja tehdä harjoitustuokioita pitkin päivää.

Silikonipillit + kaulariipus

Pillillä tehdään Hidastettu hengitys -harjoitusta, joka hidastaa ja syventää hengitystä. Rauhallinen hengitys rauhoittaa mieltä ja lievittää stressiä. Harjoitus vapauttaa kehon kireyksiä, vahvistaa hengityslihaksia ja tuo joustoa rintakehään. Lisäksi harjoitus vahvistaa nielun lihaksia ja avartaa nielua, eli helpottaa kuorsausta sekä uniapneaa.

Kotelossa 2 kestävää ja pestävää pilliä sekä puhdistusharja.

Nenäklipsi

Nenäklipsin avulla tehdään Ohennettu hengitys -harjoitusta, joka parantaa hengityskaasujen tasapainoa, eli siedättää elimistöä pienemmälle hengitysvolyymille ja terveemmälle hiilidioksidipitoisuudelle. Klipsin antama vastapaine vahvistaa nenän lihaksia sekä avaa nenää tehokkaasti ja parantaa sivuonteloiden tuuletusta.

Ihoteippi

Suun teippaaminen on yksinkertainen tapa varmistaa, että hengitys kulkee nenän kautta myös nukkuessa. Nenähengitys tehostaa immuunipuolustusta antaen suojan alemmille hengitysteille sekä parantaa hapensaantia, jolloin keho rentoutuu helpommin ja unenlaatu paranee. Nenähengitys stimuloi nielua auki pitäviä lihaksia, ja pitää ilman virtauksen maltillisena, jolloin kuorsaus hiljenee ja uniapnean hengityskatkot vähenevät. Lisäksi suun teippaaminen pitää suun kosteana, eli hoitaa hampaiden kiillettä sekä edistää ruuansulatusta.

breaTHIN-setin teippi on riittoisa, kevyt ja hypoallergeeninen.

Harjoitusohjeet

Setti sisältää välineiden lisäksi selkeät, kuvalliset ohjeet kaikkiin harjoituksiin. Mukana myös ohjeet suun ja nielun lihasten voimaharjoitteluun.

Videokansio

Videokansio sisältää kuusi tallennetta, joissa ohjataan kaikki Hoitava Hengitys -harjoitteet. Ohjevideoiden avulla voit tehdä hengitysharjoituksia ohjatusti äänitteitä kuunnellen ja rentoutuen.

Saat ostoksen jälkeen tulevassa Tilausvahvistuksessa Videokansion linkin sekä salasanan. Kansion katseluoikeus on voimassa 6 kk.

Hoitava Hengitys e-kirja

opas-hyvaan-hengitykseen

Hoitava Hengitys e-kirja avaa uudenlaisen, Buteyko-teoriaan pohjautuvan näkökulman hengityksen fysiologiaan. 

Hoitavan Hengitys e-kirja auttaa oivaltamaan omien hengityshäriöidensä taustoja sekä tekemään tarvittavia korjauksia hengitystapoihinsa. Lukija johdatetaan runsaiden vinkkien avulla hoitavaan ja terveyttä edistävään hengitykseen. Huomaa, että kirjassa kuvattuja hengitysharjoituksia on päivitetty. Uusimmat versiot löytyvät Videokansiosta sekä kirjallisina breaTHIN-setistä.

e-kirjassa on yhteensä 57 sivua.

HUOM! Kirjassa kuvattua breaTHIN-settiä on uudistettu, eli nenäklipsin malli sekä materiaali on muutettu aiempaa kestävämmäksi metallin ja latexin yhdistelmäksi ja settiin on lisätty kaulariipus. Setin mukana tulevat myös päivitetyt harjoitusohjeet.

Saat ostoksen jälkeen tulevassa Tilausvahvistuksessa e-kirjan latauslinkin. Lataa tiedosto ja tallenna se samantien omalle laitteellesi.