fbpx

Hoitava Hengitys Unikurssi -verkkokurssi

Hoitava Hengitys Unikurssi -verkkokurssi 2020-03-11T21:58:56+02:00

Kuorsaus ja unenaikaiset hengityskatkokset ovat ilmiselviä hengityksen ongelmia, mutta silti näiden hoitoon on tähän saakka ollut tarjolla kaikkea muuta kuin hengitysohjausta.

Hoitava Hengitys Unikurssi on kipeästi kaivattu ratkaisu uniongelmien lääkkeettömään sekä laitteettomaan itsehoitoon!

Hoitava Hengitys Unikurssi avaa uuden näkökulman unihäiriöiden ja hengityshäiriöiden väliseen yhteyteen sekä auttaa korjaamaan niin päivän kuin unenkin aikaisen hengityksen. Jo pienillä hengitystavan muutoksilla saadaan merkittävää parannusta unenlaatuun. 

Unihäiriöiden taustalla yleisesti ovat hengityksen häiriöt.

Liian suuri, suun kautta tapahtuva hengitys on liikahengitystä, joka aiheuttaa elimistöön hiilidioksidivajeen kautta hapenpuutteen. Hapenpuutteesta kärsivä keho ei rentoudu, eikä mieli rauhoitu ja uni on ohutta sekä levotonta. Kehon jännittyneisyys ilmenee hampaiden narskutteluna, lihaskramppeina sekä tihentyneenä virtsaamisen tarpeena. Hiilidioksidivaje tekee lisäksi hengityksestä katkonaista.

Suuri hengitys myös kuivattaa ja ärsyttää nielun kudoksia sekä hengitysteiden seinämiä, jolloin kudokset löystyvät ja hengitys alkaa muodostaa kuorsauksen ääntä, tai pahimmillaan vetää hengitystiet tukkoon.

Hoitava Hengitys Unikurssi tarjoaa toimivat keinot hengityksen normalisoimiseen ja unenlaadun parantamiseen.

Liian suuren hengityksen pienentäminen ja hengityskaasujen tasapainottaminen, sekä liian ahtaan nielun avartaminen auttaa hengitystä soljumaan äänettömästi sekä katkeilematta – myös nukkuessa. Kuorsaus hiljenee, hengityskatkot vähenee, hampaiden narskuttelu sekä toistuvat heräilyt vähenee. Uni on syvempää, palauttavampaa ja virkistävämpää.

Unikurssi sisältää hengityksen ongelmien syitä selventäviä teorialuentoja ja opetusvideoita, joissa ohjataan hengityksen häiriöitä korjaavia hengitysharjoituksia. Tärkeänä lisänä opit nielua avartavaa sekä kieltä kiinteyttävää kielijumppaa, joka tutkitusti vähentää ylähengitysteiden ahtautumista.

Erikoistarjous – Osta Unikurssi verkkokurssi ja breaTHIN-setti edulliseen yhteishintaan

Verkkokurssin harjoitteet on helppo suorittaa breaTHIN-setin välineiden avulla.

Verkkokurssin normaalihinta on 59 € ja breaTHIN-setin 29 €. Nyt saat molemmat yhteishintaan 74 €. Hintaan lisätään kassalla setin toimituskulu 6 €.

Voit myös tilata verkkokurssin ilman breaTHIN-settiä.

Ostettuasi verkkokurssin saat sähköpostiisi viisi viestiä 4 päivän välein. Viesteistä löydät kurssin tekstimateriaalit sekä videot. Yksi viesti sisältää 4-5 videota.

HUOM! Mikäli et saa verkkokurssin viestejä, tarkista, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi oikein tilausvaiheessa. Jos osoite on oikein, tarkista sähköpostiohjelmasi roskapostisuodatin, sillä joskus viestit joutuvat suodattimeen aiheetta. Lisätietoja marketta@hoitoraide.fi

LinkedIn
Share