Hoitava Hengitys -kurssit ja -koulutukset

Hoitava Hengitys -kurssit ja -koulutukset 2018-12-04T10:13:57+00:00

Tulevat kurssit

Hoitava Hengitys -jatkovalmennus kurssin käyneille, 7.1. – 4.2.2019

Hoitava Hengitys -jatkovalmennus 7.1. - 4.2.2018 Nyt joulutarjoushintaan 99 e (norm. 128 e)! Tarjous voimassa jouluaattoon saakka. Onko Hoitava Hengitys -kurssilla saamasi opit syystä [...]

Hoitava Hengitys Kunto nousuun -verkkovalmennus, 10.1. – 21.2.2019

Helppo startti kuntoremonttiin 10. tammikuuta alkavalla verkkovalmennuksella! Tuntuuko, että hengästyt kohtuullisesta kunnostasi huolimatta liian nopeasti? Vai koetko itsesi hengenloppumisen vuoksi niin huonokuntoiseksi, ettet [...]

16.1.2019 Hoitava Hengitys Unikurssi NOKIALLA

Tervetuloa hakemaan hyvän hengityksen ja samalla hyvän unen opit Hoitava Hengitys Unikurssille! Tiesitkö, että unihäiriöiden taustalla ovat useimmiten hengityksen häiriöt? Tämä on helppo ymmärtää, kun [...]

2.2.2019 Toivon kipinöitä -seminaari HELSINGISSÄ

Tule hakemaan kipinöitä fibromyalgiasta kuntoutumiseen sekä terveyttä edistävään hengitykseen! Seminaari järjestetään yhteistyössä Liisa Heikkisen kanssa, joka on fibromyalgiasta kuntoutumisen kokemusasiantuntija sekä Parempi terveys ravinto- [...]

16.2.2019 Hoitava Hengitys -koulutus hoitajille

Liikahengittäminen ja muut hengityksen häiriöt ovat erittäin yleisiä ja tuttuja myös hoitotyötä tekeville. Työkalut tällaisten asiakkaiden auttamiseksi ovat kuitenkin olleet vaillinaisia, tai toimimattomia. Tämä [...]

Hoitava Hengitys -yksityisvalmennus

Hoitava Hengitys -opetusta voit saada asuinpaikastasi riippumatta myös yksityisvalmennuksena. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden, tietokoneen tai älypuhelimen sekä ilmaiseksi ladattavan Skype-sovelluksen. Videopuheluun soveltuvat mainiosti myös [...]

Hoitava Hengitys -kurssien sisältö

Kurssit koostuvat teoriaosuuksista sekä käytännön harjoittelusta.

Kurssilla avataan hengityksen fysiologiaa uudella tavalla.

Teoriaosuudessa käydään läpi mm. seuraavia aiheita: Häiriintyneen hengityksen, kuten liikahengittämisen aiheuttajat, merkit sekä oireet.  Lapsuuden aikaisen hengitystavan merkitys terveydelle. Hengityksen merkitys astman, kuorsauksen ja uniapnean kehittymisessä sekä näiden vaivojen oireiden lievittämisessä.

Vaikka moni aiempi uskomus hyvästä hengityksestä käännetään päälaelleen, moni kurssilainen saa samalla uudenlaiset perustelut tuntemuksilleen, tai epämääräiselle oireilulleen. Selityksen saa esimerkiksi kysymys: Miksi hengästyn, vaikka olen hyvässä kunnossa? Selvennyksen saa myös suuren hengitysvolyymin aiheuttama happivaje ja hiilidioksidin rooli tässä ilmiössä.

Lisäksi kurssilla ohjataan hengitysharjoituksia sekä annetaan lukuisia terveyttä edistävän hengityksen vinkkejä. Vinkkien avulla voit saada hyvin nopeita helpotuksia moniin oireisiisi ja säännöllisten hengitysharjoitusten avulla voit normalisoida häiriintyneen hengityksesi saavuttaen samalla huomattavia terveyshyötyjä.

Hoitava Hengitys -kurssi yksityisasiakkaalle Hoitoraiteella

Kolmen opetuskerran kurssi toteutetaan Hoitoraiteen toimipisteellä Lempäälässä. Yksityiskurssia suositellaan niille, joilla on haastavampia terveysongelmia ja jotka haluavat yksilöllistä ohjausta sekä tukea. Opetuskertojen väli on 1-2 vkoa.

Kurssin hinta on 240 e (sis. alv 24 %). Kurssimaksuun sisältyy sähköpostiin lähetettävä Hoitava Hengitys e-kirja. 

Lapsiasiakkaat

Alaikäraja kursseille on lapsesta riippuen 5 – 7 vuotta. Lapset osallistuvat kurssille huoltajan seurassa. Aikuinen osallistuu kaikkiin opetuskertoihin ja lapsen osallistumiskerrat määritellään tapauskohtaisesti.

Aikuinen maksaa täyden kurssihinnan ja lapsi 50 %.

Ammatillista lisäosaamista

Liikahengittäminen sekä muut hengityksen häiriöt ovat ilmiönä tuttuja hengitysongelmaisten parissa työskenteleville terveydenhuollon ammattilaisille. Ilmiön laajuutta ei  täysin ymmärretä, ja siksi myös työkalut ongelmien hoitamiseksi ovat vajavaiset.

Hoitava Hengitys tarjoaa näitä työkaluja ja siksi menetelmä kiinnostaa niin virallisen terveydenhuollon kuin myös täydentävien hoitomuotojen ammattilaisia.

Hoitava Hengitys on paljon enemmän kuin pelkästään pinnallisen hengityksen syventämistä, tai hengityksen avulla rentoutumista. Hoitava Hengitys korjaa elimistön epätasapainoa ja tarjoaa oikeasti toimivia keinoja monien terveysongelmien hoitoon, joita ei ole ajateltu pystyttävän lääkkeettömästi lievittämään. Tästä kertovat lukuisat kurssilaisten kokemukset mm. kuorsauksen, narskuttelun, tai unenaikaisten hengityskatkosten vähenemisestä, tai kokonaan loppumisesta. Tästä kertovat myös asiakkaiden kokemukset hengästymisen vähenemisestä, jaksamisen lisääntymisestä sekä tukkoisuuden ja astman oireiden lievittymisestä.

Ihmisten kiinnostus lääkkeettömiä hoitomuotoja kohtaan on voimakkaassa kasvussa. Hoitavan Hengityksen opit tuovat merkittävää ja ajankohtaista lisäarvoa kaikille terveyden- ja hyvinvoinnin ammattilaisille.

Voit osallistua verkkosivuilla ilmoitetuille Hoitava Hengitys -kursseille, tai kesäyliopistoissa järjestettäviin koulutuksiin. Kursseja voidaan myös järjestää räätälöidysti työpaikoille tai oppilaitoksiin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan kurssi juuri teidän tarpeisiinne!
Facebook
Facebook
Twitter
LinkedIn