Hoitava Hengitys -kurssit ja -koulutukset

Hoitava Hengitys -kurssit ja -koulutukset 2018-09-24T20:00:28+00:00

Tulevat kurssit

Hoitava Hengitys -verkkovalmennus

Marketta Manninen on järjestänyt Hoitava Hengitys -kursseja eri mittaisina sekä ryhmille, että yksityisasiakkaille jo lähes kuuden vuoden ajan. Kokemus on osoittanut, että parhaat tulokset [...]

22.10.2018 Hoitava Hengitys Intensiivikurssi HELSINGISSÄ

Helpotusta astmaan, tukkoisuuteen sekä muihin hengitykseen liittyviin ongelmiin. Lievitystä kuorsaukseen, uniapneaan sekä muihin unihäiriöihin. Stressin hallintaa ja mielen rauhaa. Lisää kestävyyttä liikuntaan. Näitä hyötyjä [...]

10.11.2018 Kunnon kipinöitä -seminaari HELSINGISSÄ

Tule hakemaan kipinöitä fibromyalgiasta kuntoutumiseen sekä terveyttä edistävään hengitykseen! Seminaari järjestetään yhteistyössä Liisa Heikkisen kanssa, joka on fibromyalgiasta kuntoutumisen kokemusasiantuntija sekä Parempi terveys ravinto- ja [...]

17.11.2018 Hoitava Hengitys Intensiivikurssi MIKKELISSÄ

Yhden päivän Hoitava Hengitys Intensiivikurssi kurssi järjestetään yhteistyössä Pilates Mikkelin kanssa. Kurssi koostuu teoriaosuuksista sekä hengitysharjoituksista. Pidämme päivällä lounastauon, jolloin voit nauttia omia eväitä [...]

Hoitava Hengitys -kurssit OPISTOISSA

Hoitavaa Hengitystä voit oppia myös eri paikkakuntien kansan-, kansalais-tai työväenopistoissa sekä kesäyliopistoissa, joissa on tarjolla eri mittaisia kurssikokonaisuuksia. Lisätiedot sekä ilmoittautumisohjeet löytyvät kunkin opiston omilta [...]

Yksityisopetusta SKYPEN VÄLITYKSELLÄ

Hoitava Hengitys -opetusta voit saada asuinpaikasta riippumatta myös yksityisopetuksena. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden, tietokoneen tai älypuhelimen sekä ilmaiseksi ladattavan Skype-sovelluksen. Hyvin monet karsastavat netin [...]

Hoitava Hengitys -kurssien sisältö

Kurssit koostuvat teoriaosuuksista sekä käytännön harjoittelusta.

Kurssilla avataan hengityksen fysiologiaa uudella tavalla.

Teoriaosuudessa käydään läpi mm. seuraavia aiheita: Häiriintyneen hengityksen, kuten liikahengittämisen aiheuttajat, merkit sekä oireet.  Lapsuuden aikaisen hengitystavan merkitys terveydelle. Hengityksen merkitys astman, kuorsauksen ja uniapnean kehittymisessä sekä näiden vaivojen oireiden lievittämisessä.

Vaikka moni aiempi uskomus hyvästä hengityksestä käännetään päälaelleen, moni kurssilainen saa samalla uudenlaiset perustelut tuntemuksilleen, tai epämääräiselle oireilulleen. Selityksen saa esimerkiksi kysymys: Miksi hengästyn, vaikka olen hyvässä kunnossa? Selvennyksen saa myös suuren hengitysvolyymin aiheuttama happivaje ja hiilidioksidin rooli tässä ilmiössä.

Lisäksi kurssilla ohjataan hengitysharjoituksia sekä annetaan lukuisia terveyttä edistävän hengityksen vinkkejä. Vinkkien avulla voit saada hyvin nopeita helpotuksia moniin oireisiisi ja säännöllisten hengitysharjoitusten avulla voit normalisoida häiriintyneen hengityksesi saavuttaen samalla huomattavia terveyshyötyjä.

Hoitava Hengitys -kurssi yksityisasiakkaalle Hoitoraiteella

Kolmen opetuskerran kurssi toteutetaan Hoitoraiteen toimipisteellä Lempäälässä. Yksityiskurssia suositellaan niille, joilla on haastavampia terveysongelmia ja jotka haluavat yksilöllistä ohjausta sekä tukea. Opetuskertojen väli on 1-2 vkoa.

Kurssin hinta on 240 e (sis. alv 24 %). Kurssimaksuun sisältyy sähköpostiin lähetettävä Hoitava Hengitys e-kirja. 

Kontrollikertoja kurssin käyneille

Mikäli olet jo aiemmin käynyt Hoitava Hengitys -kurssin, mutta harjoittelu on syystä tai toisesta jäänyt unholaan, tai eteen on tullut haasteita, voit varata ajan kontrollikertaan. Tässä yksityisopetuksessa tapahtuvassa ohjauksessa tarkistetaan hengityksesi nykytilanne, käydään uudelleen läpi harjoitusten kulku sekä syvennytään juuri Sinun hengitykseesi liittyviin haasteisiin. Opetus tapahtuu joko Hoitoraiteen toimipisteellä Lempäälässä tai Skypen välityksellä. Kontrollikertoja voit varata niin monta kuin haluat.

Kontrollikerran hinta on 65 e (sis. alv 24 %).

Lapsiasiakkaat

Alaikäraja kursseille on lapsesta riippuen 5 – 7 vuotta. Lapset osallistuvat kurssille huoltajan seurassa. Aikuinen osallistuu kaikkiin opetuskertoihin ja lapsen osallistumiskerrat määritellään tapauskohtaisesti.

Aikuinen maksaa täyden kurssihinnan ja lapsi 50 %.

Ammatillista lisäosaamista

Liikahengittäminen sekä muut hengityksen häiriöt ovat ilmiönä tuttuja hengitysongelmaisten parissa työskenteleville terveydenhuollon ammattilaisille. Ilmiön laajuutta ei  täysin ymmärretä, ja siksi myös työkalut ongelmien hoitamiseksi ovat vajavaiset.

Hoitava Hengitys tarjoaa näitä työkaluja ja siksi menetelmä kiinnostaa niin virallisen terveydenhuollon kuin myös täydentävien hoitomuotojen ammattilaisia.

Hoitava Hengitys on paljon enemmän kuin pelkästään pinnallisen hengityksen syventämistä, tai hengityksen avulla rentoutumista. Hoitava Hengitys korjaa elimistön epätasapainoa ja tarjoaa oikeasti toimivia keinoja monien terveysongelmien hoitoon, joita ei ole ajateltu pystyttävän lääkkeettömästi lievittämään. Tästä kertovat lukuisat kurssilaisten kokemukset mm. kuorsauksen, narskuttelun, tai unenaikaisten hengityskatkosten vähenemisestä, tai kokonaan loppumisesta. Tästä kertovat myös asiakkaiden kokemukset hengästymisen vähenemisestä, jaksamisen lisääntymisestä sekä tukkoisuuden ja astman oireiden lievittymisestä.

Ihmisten kiinnostus lääkkeettömiä hoitomuotoja kohtaan on voimakkaassa kasvussa. Hoitavan Hengityksen opit tuovat merkittävää ja ajankohtaista lisäarvoa kaikille terveyden- ja hyvinvoinnin ammattilaisille.

Voit osallistua verkkosivuilla ilmoitetuille Hoitava Hengitys -kursseille, tai kesäyliopistoissa järjestettäviin koulutuksiin. Kursseja voidaan myös järjestää räätälöidysti työpaikoille tai oppilaitoksiin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan kurssi juuri teidän tarpeisiinne!
Follow by Email
Facebook
Twitter
LinkedIn