fbpx

Maksuton ohjaajakoulutusinfo 6.7.2022

HUOMIO! Päivämäärä on muuttunut! Aiemmin ilmoitettu 13.7. on muuttunut viikkoa aiemmaksi, eli tapahtuma pidetään 6. heinäkuuta klo 19.00.

”Tämä pitäisi opettaa kaikille!”

Näin huokaavat Hoitava Hengitys -kursseille osallistuneet.

Kuinka oikeassa he ovatkaan – meitä hengitysterveyden edistäjiä tarvitaan tänä päivänä kenties enemmän kuin koskaan. Jatkuvasti lisääntyvät astma, tukkoisuus, poskiontelovaivat, kuorsaus, uniapnea, stressi, ahdistus, sekä pitkittyneet flunssan, influenssan ja koronataudin oireet kaipaavat hoidokseen myös luonnonmukaisia, lääkkeettömiä ja laitteettomia hoitomuotoja!
Hoitava Hengitys -menetelmä avaa uuden näkökulman hengityksen ongelmiin sekä tarjoaa yksinkertaiset ja tehokkaat työkalut niiden ennaltaehkäisyyn sekä lievitykseen.

Haluaisitko Sinäkin olla ohjaamassa asiakkaitasi hyvään, hoitavaan hengitykseen?

Tule tutustumaan menetelmään sekä koulutukseen maksuttomaan ohjaajakoulutusinfoon!

Seuraava Hoitava Hengitys -ohjaajakoulutus järjestetään elo-syyskuussa Oulussa (mikäli paikan päälle tulijoita on riittävästi. Vaihtoehtoisesti opetus tapahtuu etäyhteydellä).
Vuoden viimeinen ohjaajakoulutus järjestetään marras-joulukuussa Tampereella/etäyhteydellä.
Mikäli siis kaipaat terveyden- ja/tai hyvinvoinnin alan toimintaasi kiinnostavan ja toimivan lisätyökalun, josta hyödyt myös itse
– niin terveydellisesti kuin taloudellisesti –
tule kuulolle!
Ilmoittaudu verkkokaupassa. Saat liittymislinkin ilmoittautumisen jälkeen tulevassa tilausvahvistuksessa. Ilmoittautuneet saavat tapahtumasta myös tallenteen.
Jaa blogi!
2022-06-21T21:45:32+03:00

About the Author:

Kirjoittaja on Marketta Manninen. Hän on Hoitava Hengitys HB® -menetelmän kehittäjä ja kouluttaja sekä Buteyko-ohjaaja.
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share