10.11.2018 Kunnon kipinöitä -seminaari HELSINGISSÄ

Tule hakemaan kipinöitä fibromyalgiasta kuntoutumiseen sekä terveyttä edistävään hengitykseen! Seminaari järjestetään yhteistyössä Liisa Heikkisen kanssa, joka on fibromyalgiasta kuntoutumisen kokemusasiantuntija sekä Parempi terveys ravinto- ja muutosvalmentaja.

 

Päivän ohjelma:

Aloitus klo 9.30.

Aamupäivä: Fibromyalgian oireet kuriin omatoimisella kuntouttamisella.

Iltapäivä: Hoitava Hengitys terveyttä edistävänä itsehoitomenetelmänä.

Osioiden välissä pidetään tauko, jolloin on mahdollista käydä ulkona lounaalla, tai nauttia omia eväitä.

Päivä päättyy klo 16.30.

 

Fibromyalgiasta voi kuntoutua -valmennus

Haluaisitko sinä kuntoutua fibromyalgiasta, mutta et tiedä, miten se on mahdollista? Tästä valmennuksesta saat kipinät omatoimiseen kuntouttamiseen sekä selkeät neuvot sen toteuttamiseen.

Fibromyalgia on sairaus, joka oireilee niin kokonaisvaltaisesti, että sitä on vaikea hoitaa lääketieteen keinoin. Moni jää yksin pahenevien oireiden kanssa, vaikka kuntoutuminen jopa oireettomaksi on mahdollista. Uusimman tutkimustiedon mukaan paras tapa saada oireet kuriin on omatoiminen kuntouttaminen.

Jotta sinä onnistuisit siinä, tarvitset riittävästi tietoa ja perehtymistä keinoihin, joilla se on mahdollista. Niitä sinä saat Kunnon kipinöitä -seminaarista.

Fibromyalgiasta voi kuntoutua -valmennus perustuu laajaan tieteellisistä tutkimuksista kerättyyn aineistoon. Valmennus sisältää helppotajuisessa muodossa kattavat tiedot fibromyalgian oireiden syistä ja auttaa sinua ymmärtämään, mikä kuntouttaa ja miksi. Opit käyttämään arviointimenetelmiä hahmottaaksesi, mitkä asiat elämässäsi edistävät ja mitkä estävät kuntoutumasta. Lisäksi opit purkamaan oman mielen esteitä kuntoutumiselle. Nämä taidot ovat olennainen osa kuntoutumista, jotta tuloksista tulee pysyviä.

Fibromyalgiasta voi kuntoutua osuuden ohjaa Parempi terveys ravinto- ja muutosvalmentaja Liisa Heikkinen, jolla on myös omakohtainen kokemus fibromyalgian sairastamisesta ja itsensä oireettomaksi kuntouttamisesta. Kuntoutuminen ei ole sattumaa, vaan siihen löytyy selitys fibromyalgia tutkimuksista, joita Liisa on seurannut jo 20 vuotta. Tämä tietous on käytettävissäsi koko seminaaripäivän ajan.

Hoitava Hengitys -valmennus

Hoitava Hengitys avaa hengityksen fysiologiaa uudella tavalla ja opettaa ymmärtämään hengitystavan merkittävää vaikutusta terveydellemme. Hengitysvalmennuksessa saat lukuisia vinkkejä hengityksesi korjaamiseksi ja opit yksinkertaiset hengitysharjoitukset, jotka voivat toimia merkittävinä työkaluina kuntoutumisesi tukena.

Hoitava Hengitys perustuu tutkittuun Buteyko-menetelmään, jota käytetään mm. astman, kroonisen tukkoisuuden, kuorsauksen, uniapnean ja paniikkihäiriön hoitoon. Menetelmä on mm. Iso-Britannian terveysviranomaisten hyväksymä astman täydentävä hoitomuoto.

Hoitavan Hengityksen tavoitteena on normalisoida liikahengittämistä sekä muita hengityksen häiriöitä. Hengityksen normalisoituminen rauhoittaa yliaktiivista hermostoa ja lievittää stressiä sekä fibromyalgiaa sairastavalle tuttua taistele-tai-pakene -hälytystilaa.

Menetelmä lisää elimistön hapensaantia rentouttaen kireitä lihaksia ja parantaen unenlaatua. Hapensaannin parantuessa maitohappojen muodostuminen vähenee, hengästyminen vähenee ja jaksaminen paranee.

Hoitava Hengitys -valmennuksen ohjaa Buteyko-ohjaaja, Hoitava Hengitys HB ® -menetelmän kehittäjä sekä kouluttaja Marketta Manninen (Hoitoraide).

Seminaarin jälkeen

Kotona jatkuvan kuntouttamisen tueksi voit hankkia Fibromyalgiasta voi kuntoutua -työkirjan sekä Hoitava Hengitys HB ® e-kirjan.

Voit myös varata paikan Hoitava Hengitys -verkkovalmennuksesta, tai tilata henkilökohtaista ohjausta, joka toteutetaan Hoitoraiteella Lempäälässä tai Skypen välityksellä.

Kurssipaikka

OloOk, Ainonkatu 4 C, 00100 Helsinki.

Ilmoittautumiset

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla: posti@parempiterveys.fi

Osallistumismaksu ja maksuehdot

Kurssimaksu on 129 e ja se sisältää kirjalliset luentomateriaalit sekä kahvitarjoilun. Ilmoittautuneille lähetetään lasku kurssimaksusta. Kurssimaksu palautetaan, mikäli ilmoittautunut peruu osallistumisensa lääkärintodistuksella.

2018-09-26T15:13:20+00:00
Follow by Email
Facebook
Twitter
LinkedIn