2.2.2019 Toivon kipinöitä -seminaari HELSINGISSÄ

Tule hakemaan kipinöitä fibromyalgiasta kuntoutumiseen sekä terveyttä edistävään hengitykseen! Seminaari järjestetään yhteistyössä Liisa Heikkisen kanssa, joka on fibromyalgiasta kuntoutumisen kokemusasiantuntija sekä Parempi terveys ravinto- ja muutosvalmentaja.

Päivän ohjelma:

Aloitus klo 10.00.

Aamupäivä: Fibromyalgian oireet kuriin omatoimisella kuntouttamisella.

Iltapäivä: Hoitava Hengitys terveyttä edistävänä itsehoitomenetelmänä.

Osioiden välissä pidetään tauko, jolloin on mahdollista käydä ulkona lounaalla, tai nauttia omia eväitä.

Päivä päättyy klo 16.00.

Fibromyalgiasta voi kuntoutua -valmennus

Haluaisitko sinä kuntoutua fibromyalgiasta, mutta et tiedä, miten se on mahdollista? Tästä valmennuksesta saat kipinää omatoimiseen kuntouttamiseen sekä selkeät neuvot sen toteuttamiseen.

Valmennus perustuu laajaan tieteellisistä tutkimuksista kerättyyn aineistoon. Se sisältää helppotajuisessa muodossa kattavat tiedot fibromyalgian oireiden syistä ja auttaa sinua ymmärtämään, mikä kuntouttaa ja miksi.

Tehtävien avulla selvitämme, mitkä asiat sinun elämässäsi edistävät ja mitkä estävät kuntoutumasta. Lisäksi opit purkamaan oman mielen esteitä kuntoutumiselle. Nämä taidot ovat olennainen osa kuntoutumista, jotta tuloksista tulee pysyviä.

Lopuksi perehdymme liikunnan ja ravinnon osuuteen kuntoutumisessa ja saat vinkkejä, kuinka pienillä muutoksilla saadaan suuri vaikutus.

Fibromyalgiasta voi kuntoutua  -osuuden ohjaa Parempi terveys -yrittäjä, sertifioitu ravintovalmentaja Liisa Heikkinen, joka on omatoimisella kuntouttamisella saanut fibromyalgiansa oireettomaksi.

Selitys kuntoutumiselle on löytynyt tieteellisistä tutkimuksista, joihin Liisa on perehtynyt jo 20 vuoden ajan. Tietoa kuntoutumisen mahdollisuudesta hän on levittänyt usean vuoden ajan järjestämissään Fibromyalgia-illoissa.

Tänä vuonna julkaistaan Liisan kirjoittama Fibromyalgiasta voi kuntoutua työkirja, joka on selkokielinen opas omatoimiseen kuntouttamiseen.

Hoitava Hengitys -valmennus

Hoitava Hengitys avaa hengityksen fysiologiaa uudella tavalla ja opettaa käyttämään hengitystä terveyttä edistävänä yksinkertaisena työkaluna.

Fibromyalgiaa sairastavalle ovat tuttuja lihasten kivut ja kireydet sekä hengitykseen liittyvät ongelmat. Hoitava Hengitys -menetelmän avulla parannetaan elimistön hapensaantia solutasolla. Tämä vähentää hengästymistä sekä maitohappojen muodostumista. Hengityksen normalisoiminen myös rauhoittaa yliaktiivista hermostoa, parantaa unenlaatua ja lievittää stressiä sekä fibromyalgiaa sairastavalle tuttua taistele-tai-pakene -hälytystilaa.

Hengitysvalmennuksessa saat lukuisia vinkkejä hengityksesi korjaamiseksi ja opit yksinkertaiset hengitysharjoitukset, jotka voivat toimia merkittävinä työkaluina kuntoutumisesi tukena.

Hoitava Hengitys perustuu tutkittuun Buteyko-menetelmään, jota käytetään mm. astman, kroonisen tukkoisuuden, kuorsauksen, uniapnean ja paniikkihäiriön hoitoon. Menetelmä on mm. Iso-Britannian terveysviranomaisten hyväksymä astman täydentävä hoitomuoto.

Hoitava Hengitys -valmennuksen ohjaa Buteyko-ohjaaja, Hoitava Hengitys HB ® -menetelmän kehittäjä sekä kouluttaja Marketta Manninen (Hoitoraide).

Kurssipaikka

Katin kauneuskulma, Korsontie 2, Vantaa.

Bussit Helsingin Rautatientorilta tulevat aivan Katin kauneuskulman tuntumaan. Lähijunat tulevat 600 metrin päähän.

Ilmoittautumiset

Ilmoittaudu maksamalla osallistumismaksu verkkokaupassa 18. tammikuuta mennessä.

Osallistumismaksu ja maksuehdot

Huom! Nopean ilmoittautujan etuhinta 99,00 euroa on voimassa 13. tammikuuta saakka. Tämän jälkeen hinta on 119 euroa.

Hinnat sisältävät alv. 24 %.

Kurssimaksu sisältää kirjalliset luentomateriaalit sekä kahvitarjoilun. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta verkkomaksuun, ilmoittaudu sähköpostitse: marketta@hoitoraide.fi. Tällöin lasku osallistumismaksusta lähetetään sinulle sähköpostitse.

Kurssimaksu palautetaan, mikäli tilaisuus perutaan järjestäjän toimesta, tai ilmoittautunut peruu osallistumisensa lääkärintodistuksella.

ILMOITTAUDU!

Kirjoittaja on Marketta Manninen.

Hän on Hoitava Hengitys HB® -menetelmän kehittäjä ja kouluttaja sekä Buteyko-ohjaaja.

2018-12-05T16:02:15+00:00

About the Author:

Kirjoittaja on Marketta Manninen. Hän on Hoitava Hengitys HB® -menetelmän kehittäjä ja kouluttaja sekä Buteyko-ohjaaja.
Facebook
Facebook
Twitter
LinkedIn