fbpx

Hoitava Hengitys -yksityisvalmennus

Hoitava Hengitys -opetusta voit saada asuinpaikastasi riippumatta myös yksityisvalmennuksena. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden, tietokoneen tai älypuhelimen sekä ilmaiseksi ladattavan Skype-sovelluksen. Videopuheluun soveltuvat mainiosti myös vielä ketterämmät Messenger- ja Whatsapp -sovellukset.

Monet karsastavat netin kautta tapahtuvaa opetusta, mutta lopulta yllättyvät videopuhelun kätevyydestä. Videopuhelun avulla säästät matkaan kuluvan ajan sekä matkakustannukset. Toimivan nettiyhteyden avulla opetustilanne vastaa täysin kasvotusten tapahtuvaa opetusta.

Yksityisopetuksessa paneudutaan juuri Sinun hengityksesi haasteisiin. Ohjaaja ohjaa kuvaruudun kautta hengitysharjoitukset ja pystyy varmistamaan, että teet harjoitukset oikein ja korjaamaan mahdollisia virheitä. Live-yhteydessä on helppo tarkentaa ohjeistuksia sekä keskustella Sinua mietityttävistä ongelmista ja harjoittelun edistymisestä.

Hoitava Hengitys yksityisvalmennus sisältää ennen kurssia sähköpostiin lähetettävän terveystietokyselyn sekä kolme videopuhelun välityksellä pidettävää opetuskertaa. Opetuskerrat pidetään sopimuksen mukaan noin viikon välein.

Yksityisvalmennuksen hinta on 240 e (sis. alv. 24 %).

Halutessasi voit myös käydä koko yksityisvalmennuksen, tai osan siitä Hoitoraiteella Lempäälässä.

2019-10-27T07:22:21+02:00

About the Author:

Kirjoittaja on Marketta Manninen. Hän on Hoitava Hengitys HB® -menetelmän kehittäjä ja kouluttaja sekä Buteyko-ohjaaja.
Facebook
Facebook
Twitter
LinkedIn