Hoitava Hengitys -verkkovalmennus, 2 kk, alkaen 15.11.2018

Marketta Manninen on järjestänyt Hoitava Hengitys -kursseja eri mittaisina sekä ryhmille, että yksityisasiakkaille jo lähes kuuden vuoden ajan. Kokemus on osoittanut, että parhaat tulokset saavutetaan useamman opetuskerran ryhmäkursseilla.  

Kysyntä Hoitava Hengitys -ohjaukselle kasvaa ja yhteydenottoja tulee ympäri Suomea. Hoitava Hengitys -ohjaajia toimii jo useilla paikkakunnilla, mutta kaikilla paikkakunnilla ei vielä ole saatavilla hyvän hengityksen ammattitaitoista ohjausta. Siksi on mahtavaa, että nykyteknologia mahdollistaa osallistumisen Hoitava Hengitys -valmennukseen ihan kaikille – asuinpaikasta riippumatta!

Hoitava Hengitys -verkkovalmennuksessa saat Hoitava Hengitys -menetelmän kehittäjän ja kouluttaja Marketta Mannisen henkilökohtaisen ja reaaliaikaisen ohjauksen suoraan kotiisi!

Paikkoja verkkovalmennusryhmässä on rajoitetusti, joten varaa omasi nyt!

Kyllä, haluan mukaan!

Miksi Hoitavaa Hengitystä tarvitaan?

Moni ensimmäistä kertaa Hoitavasta Hengityksestä kuuleva hämmästelee, että täytyykö tämän päivän ihmiselle hengitystäkin opettaa! Silti nämä samat ihmiset nostavat kätensä, mikäli heiltä kysytään, että kuka kokee omassa hengityksessään olevan jotain pielessä.

Hengitykseen liittyvät ongelmat kyllä tunnustetaan ja tunnistetaan, mutta useimmille ei ole tullut mieleenkään, että niitä voisi hengitysmenetelmän avulla korjata.

Astmaa korjataan lääkkeillä, kuorsausta kuorsauskiskoilla ja uniapneaa CPAP -laitteella. Vaikka kaikki edellä luetellut ongelmat ovat hengityksen häiriöitä, hoitomuodoiksi tarjotaan jotain aivan muuta kuin hengityksen korjausta. Oireita hoidetaan apuvälineillä, joista yksikään ei korjaa ongelman perimmäistä syytä, eli hengityksen häiriöitä. Apuvälineillä tai lääkkeillä ei hengitystä korjata!

Hengityksen ongelmia korjataan hengitystä korjaamalla

Terveyttä edistävä, vai terveyttä heikentävä hengitys?

Tutkimusten mukaan mm. astmaatikko, kuorsaaja ja uniapneetikko hengittää kaksin- tai kolminkertaisen ilmamäärän normaaliin nähden. Liian suuresta hengityksestä seuraa koko joukko terveysongelmia. Yllättävimpänä näistä lienee elimistön hapenpuute.

Hapenpuutteen lisäksi sileät lihakset supistuvat, joka tarkoittaa mm. verisuonten, ilmateiden ja kaikkien sisäelinten lihaksiston supistumista. Näistä seuraa mm. hengästymistä ja ahdistusta, huimausta ja ärtymystä, suoliston ongelmia, lihaskramppeja ja levottomuutta.

Liikahengityksen ja muiden hengityshäriöiden aiheuttama oireiden laaja kirjo heikentää niin fyysistä kuin psyykkistäkin terveyttä. Niinpä myös hengityksen korjaamisen hyödyt ulottuvat terveytemme jokaiselle osa-alueelle.

Kyllä, haluan mukaan!

Kuka voi osallistua verkkovalmennukseen?

Valmennukseen voi osallistua kuka tahansa, jolla on toimiva internet-yhteys ja joka osaa käyttää tietokonetta, tai älylaitetta.

Henkilökohtainen opetus tapahtuu videopuheluiden kautta, joten laitteessa tulee olla asennettuna Skype tai muu sovellus, jonka kautta voi soittaa videopuheluita. Myös esimerkiksi Messenger tai Whatsapp toimivat tässä tarkoituksessa mainiosti. Nämä kaikki ovat netistä ladattavia ilmaisia sovelluksia.

Lisäksi osallistujalla tulee olla Facebook-tili, koska valmennusryhmälle perustetaan salainen Facebook-ryhmä, jossa muu opetus tapahtuu.

Verkkovalmennuksen hinta

Kahden kuukauden mittaisen valmennuksen hinta on 345 e (sis. alv. 24 %).

Nopean varaajan etuhinta on 295 e, joka on voimassa 4.11. saakka.

Valmennusmaksu on mahdollista maksaa myös kahdessa erässä. Ota yhteyttä!

Valmennukseen ilmoittautuminen ja aikataulu

Valmennukseen ilmoittaudutaan maksamalla osallistumismaksu verkkokaupassa. Saat maksamisen jälkeen tarkemmat tiedot valmennuksen etenemisestä.

Valmennus käynnistyy 15.11.2018, tai viimeistään silloin, kun vähintään neljä osallistujaa on mukana.

Tee ehkä elämäsi paras terveysteko ilmoittautumalla mukaan Hoitava Hengitys -verkkovalmennukseen!

Kyllä, haluan mukaan!

Kirjoittaja on Marketta Manninen.

Hän on Hoitava Hengitys HB® -menetelmän kehittäjä ja kouluttaja sekä Buteyko-ohjaaja.

2018-11-08T21:03:06+00:00

About the Author:

Kirjoittaja on Marketta Manninen. Hän on Hoitava Hengitys HB® -menetelmän kehittäjä ja kouluttaja sekä Buteyko-ohjaaja.
Follow by Email
Facebook
Twitter
LinkedIn