Hoitava Hengitys -jatkovalmennus kurssin käyneille, 7.1. – 4.2.2019

Hoitava Hengitys -jatkovalmennus 7.1. – 4.2.2018

Nyt joulutarjoushintaan 99 e (norm. 128 e)! Tarjous voimassa jouluaattoon saakka.

Onko Hoitava Hengitys -kurssilla saamasi opit syystä tai toisesta painuneet unholaan ja haluaisit nyt päästä uuteen alkuun hengitysharjoitusten kanssa? Ehkä osallistuit Buteyko- tai Hoitava Hengitys -tapahtumaan jo vuosia sitten ja haluaisit nyt kerrata harjoitukset ohjaajan valvomassa ohjauksessa?

Marketta Manninen on järjestänyt Buteyko – ja Hoitava Hengitys -kursseja jo vuodesta 2013 lähtien ja kursseille tai seminaareihin on osallistunut satoja ihmisiä eri puolilta Suomea. On mahdollista, että kaikkien mieliin opit eivät ole jääneet, mutta intoa harjoittelun uudelleen aloittamiseen löytyisi.

Tähän tarjoaa loistavan mahdollisuuden 4 vkon Hoitava Hengitys -jatkovalmennus, joka järjestetään verkossa Facebook-sovellusta hyödyntäen. Voit siis osallistua jatkovalmennukseen asuinpaikastasi riippumatta!

Valmennus sisältää yhden henkilökohtaisen ohjauskerran ja lisäksi valmennusryhmälle perustetussa Facebook-ryhmässä tapahtuvia ohjauksia ja opetustuokioita. Henkilökohtainen ohjaus toteutetaan joko videopuhelun avulla, tai Hoitoraiteella Lempäälässä.

Valmennuksen aikataulu

Valmennus alkaa 7. tammikuuta ja päättyy 4. helmikuuta 2019. Henkilökohtaiset ohjaukset sovitaan heti valmennuksen alkuun.

Facebook-ryhmässä tapahtuu live-ohjauksia, joihin voit osallistua reaaliaikaisesti, tai katsoa ohjaukset myöhemmin tallenteena.

Tarkempi ohjelma lähetetään valmennusryhmäläisille sähköpostiin.

Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen

Jatkovalmennuksen osallistumismaksu on 128 euroa (sis. alv. 24 %).

HUOM! NYT JOULUTARJOUSHINTAAN 99 e! Tarjous voimassa jouluaattoon saakka.

Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia Marketalle, marketta@hoitoraide.fi tai viesti yhteyslomakkeella tai Messengerissä. Kerro samalla, missä ja milloin olet käynyt Hoitava Hengitys- tai Buteyko-kurssin. Osallistumismaksun maksuohjeet saat ilmoittautumisen yhteydessä.

HUOM! Jatkovalmennukseen voivat osallistua vain ne, jotka ovat aiemmin jo osallistuneet jollekin Hoitava Hengitys – tai Buteyko -kurssille. Ensimmäistä kertaa kurssille tuleville on tarjolla esimerkiksi 6 vkon Kunto nousuun -verkkovalmennus.

Lämpimästi tervetuloa hakemaan tuore startti hyvän hengityksen ja paremman terveyden tielle!

Kirjoittaja on Marketta Manninen.

Hän on Hoitava Hengitys HB® -menetelmän kehittäjä ja kouluttaja sekä Buteyko-ohjaaja.

2018-12-10T14:10:19+00:00

About the Author:

Kirjoittaja on Marketta Manninen. Hän on Hoitava Hengitys HB® -menetelmän kehittäjä ja kouluttaja sekä Buteyko-ohjaaja.
Facebook
Facebook
Twitter
LinkedIn