fbpx

Tilaa e-kirja ja breaTHIN -setti

Tilaa e-kirja ja breaTHIN -setti 2020-03-15T08:16:13+02:00

tilaa-hoitava-hengitys-e-kirja-seka-breathin-setti

Huom! Säästät tilatessasi Hoitava Hengitys e-kirjan sekä breaTHIN -setin samassa tilauksessa.  Maksat näistä yhteensä 39 e. Erikseen tilattuna breaTHIN -setin hinta on 29 e. Hintoihin lisätään breaTHIN -setin toimituskulut 6 e.

E-kirjan saat ladattavaksi heti ostoksen jälkeen ja breaTHIN -setti lähtee kuljetukseen 1-3 päivän kuluessa tilauksesta.

Sähköisessä muodossa olevan kirja avaa hengitykseen liittyvien terveysongelmien taustat uudesta näkökulmasta sekä antaa tehokkaat ja toimivat ohjeet hengitysongelmien korjaamiseen.

breaTHIN -setti sisältää apuvälineet unenaikaisen nenähengityksen varmistamiseen, hengityslihasten vahvistamiseen, hengityksen syventämiseen ja hidastamiseen sekä hengitysvolyymin normalisoimiseen.

Lisäbonuksena saat sekä e-kirjan että breaTHIN -setin tilauksen yhteydessä kuvalliset Kielijumppa-ohjeet!

Huomioita e-kirjan tilaamisesta

Hoitava Hengitys e-kirja on ladattava pdf-tiedosto, joka ostetaan verkkokaupasta. Maksettuasi ostoksen verkkokaupassa, saat sähköpostiisi kuitin, jossa on kirjatiedoston latauslinkki. Avaa tiedosto ja tallenna se samantien omalle laitteellesi.

Tilausvahvistuksessa on myös linkki Kielijumppa-ohjevideoon.

Mikäli Sinulla ei ole verkkomaksumahdollisuutta, voit lähettää kirja- ja settitilauksen sähköpostitse (marketta@hoitoraide.fi). Sinulle lähetetään tässä tapauksessa lasku sekä kirjatiedosto sähköpostiisi. Mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä: marketta@hoitoraide.fi

LinkedIn
Share