fbpx

E-kirja ja breaTHIN -setti

E-kirja ja breaTHIN -setti 2019-11-12T11:06:28+02:00

e-kirja ja breaTHIN -setti

Hoitavan Hengityksen itsenäiseen opiskeluun on tarjolla opas hyvään hengitykseen, eli Hoitava Hengitys e-kirja sekä hengityksen harjoittamisen apuvälineet sisältävä breaTHIN -setti. 

Voit tilata e-kirjan ja breaTHIN -setin joko erikseen, tai edulliseen yhteishintaan. E-kirjan saat ladattavaksi heti ostoksen jälkeen ja breaTHIN -setti lähtee kuljetukseen 1-3 päivän kuluessa tilauksesta.

Sähköisessä muodossa olevan kirja avaa hengitykseen liittyvien terveysongelmien taustat uudesta näkökulmasta sekä antaa tehokkaat ja toimivat ohjeet hengitysongelmien korjaamiseen.

breaTHIN -setti sisältää apuvälineet unenaikaisen nenähengityksen varmistamiseen, hengityksen syventämiseen ja hidastamiseen sekä hengitysvolyymin normalisoimiseen.

Lisäbonuksena saat sekä e-kirjan että breaTHIN -setin tilauksen yhteydessä kuvalliset Kielijumppa-ohjeet!

HUOM! Nyt lisätarjouksena breaTHIN -setti sisältää kaksi silikonipillipakkausta!

Huomioita e-kirjan tilaamisesta

Hoitava Hengitys e-kirja on ladattava pdf-tiedosto, joka ostetaan verkkokaupasta. Maksettuasi ostoksen verkkokaupassa, saat sähköpostiisi kuitin, jossa on kirjatiedoston latauslinkki. Avaa tiedosto ja tallenna se samantien omalle laitteellesi.

Tilausvahvistuksessa on myös linkki Kielijumppa-ohjeisiin, jotka voit myös ladata ja vaikka tulostaa itsellesi.

Mikäli Sinulla ei ole verkkomaksumahdollisuutta, voit lähettää kirja- ja settitilauksen sähköpostitse (marketta@hoitoraide.fi). Sinulle lähetetään tässä tapauksessa lasku sekä kirjatiedosto sähköpostiisi. Mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä: marketta@hoitoraide.fi

Facebook
Facebook
Twitter
LinkedIn