fbpx

14.12.2019 Hoitava Hengitys -workshop KANGASALLA

  • Hoitoraiteen Hoitava Hengitys -workshop

Hengitys on elämisemme perusedellytys ja hyvä hengitys terveytemme perusta. Hengityksen häiriöt ovat paljon luultua yleisempiä ja niistä aiheutuvat terveysongelmat paljon luultua monimuotoisempia.

Hoitava Hengitys HB ® on tutkittuun Buteyko-menetelmään pohjautuva hengityksen normalisoinnin menetelmä, joka avaa hengityksen fysiologiaan uudenlaisen näkökulman: suuri hengitys aiheuttaa elimistöön hapenpuutteen ja hiilidioksidivajeesta seuraa happivaje.

Hengitystä normalisoimalla elimistön hapensaanti paranee, jolloin saadaan huomattavaa helpotusta mm. astman oireisiin, tukkoisuuteen, kuorsaukseen, uniapneaan sekä paniikkihäiriöön. Samalla myös hengästyminen vähenee ja jaksaminen sekä energisyys lisääntyy.

Hoitava Hengitys -menetelmän kehittäjä Marketta Mannisen vetämä Hoitava Hengitys -workshop koostuu luennosta sekä hyvän hengityksen tielle johdattavista hengitysharjoituksista.

MISSÄ JA MILLOIN?

Paikka: Mobiili Fysioterapia & Pilates, Kangasalantie 1133, Kangasala.

Aika: 14.12.2019, klo 12 – 14.

LISÄTIEDOT SEKÄ ILMOITTAUTUMINEN

HUOM! Ilmoittaudu tapahtuman järjestäjälle, Jenni Kettuselle: Puh. 045-139 1778 tai sähköposti: jenni.kettunen@mobiilifysioterapia.fi

2019-11-25T10:15:41+02:00

About the Author:

Kirjoittaja on Marketta Manninen. Hän on Hoitava Hengitys HB® -menetelmän kehittäjä ja kouluttaja sekä Buteyko-ohjaaja.
Facebook
Facebook
Twitter
LinkedIn