TyHy -paketit

TyHy -paketit 2018-09-03T11:00:47+00:00

Hoitava Hengitys -kurssin tai -luennon voi myös tilata yrityksen henkilöstön virkistys- tai työhyvinvointipäivän ohjelmaksi.

Hyvinvoiva työntekijä on jokaisen yrityksen tärkein pääoma. Hyvinvointi koostuu monesta tekijästä, mutta hyvä hengitys on kaiken perusta. Mikäli hengitys on pielessä, moni muukin asia terveydessä voi olla pielessä.

Uniongelmat, ärtyisyys, keskittymiskyvyttömyys, heikentynyt stressin sietokyky…  Nämä kaikki voivat olla seurausta huonosta hengityksestä.

Liikahengittäminen tai muut hengityksen häiriöt heikentävät elimistön hapensaantia ja verenvirtausta. Hapenpuutteesta kärsivä elimistö käy ylikierroksilla, eikä rentoutuminen onnistu edes rentoutusharjoituksilla tai nukkuessa. Liikunta ei virkistä, vaan uuvuttaa entisestään.

Jo pienillä hengitystavan korjauksilla voi saada huomattavaa helpotusta näihin ongelmiin. Ensimmäiset ja yleisimmät hyödyt mitä kurssilaiset oppimastaan saavat, ovat unenlaadun paraneminen, virkeyden lisääntyminen sekä hengästymisen väheneminen. Nämä vaikutukset luonnollisesti lisäävät työtehoa ja parantavat elämänlaatua niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

Tapahtuma räätälöidään yrityksen toiveiden ja tarpeiden mukaan. Valittavana ovat esimerkiksi:

  • Hoitava Hengitys -luento: Kesto 1 1/2 h. Hengitystavan merkitys elimistön hapensaannille sekä vinkkejä hengitystavan korjaamiseksi.
  • Hoitava Hengitys -lyhytkurssi: Kesto 3 h. Teoriaosuus kuten luennolla ja lisäksi ohjatut hengitysharjoitukset.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pyydä tarjous!
Follow by Email
Facebook
Twitter
LinkedIn