Opi Hoitavaa Hengitystä

Opi Hoitavaa Hengitystä 2018-09-24T20:16:09+00:00

Kurssit

Hoitava Hengitys -kursseilla opetetaan harjoituksia, joiden avulla voit normalisoida häiriintyneen hengityksesi. Harjoituksista hyötyvät ihan kaikki – myös ne, jotka eivät koe hengityksessään olevan mitään korjattavaa! Esimerkkeinä harjoitusten hyödyistä ovat esim. jaksamisen lisääntyminen ja hengästymisen väheneminen sekä unen laadun paraneminen.

Kurssit koostuvat teoriaosuudesta ja hengitysharjoituksista. Teoriaosuudessa selvennetään, kuinka merkittävä hengitys ja hengitystapa on terveydelle. Samalla opit millaista on terveyttä edistävä hengitys ja millainen hengitys heikentää terveyttäsi.

Kurssilla annetaan lukuisia vinkkejä hengityksen korjaamiseksi ja opetetaan yksinkertaiset hengitysharjoitukset, joita säännöllisesti tekemällä voi saavuttaa huomattavia terveyshyötyjä.

Huom! Haastavammista oireista kärsiville suositellaan yksityisopetusta.

Coaching is also available in English language.

Lue lisää kursseista

Hoitava Hengitys -kirja

Buteyko-menetelmän ja siihen pohjautuvan Hoitavan Hengityksen näkemykset hyvästä hengityksestä poikkeavat yleisesti opetetusta. Kursseilla tai luennoilla olleet kokevat, että tämä erilainen teoria onkin juuri se, joka antaa selityksen heidän epämääräiselle oireilulleen. Tätä selitystä he eivät ole tarjolla olevista oppikirjoista tai terveydenhuollosta aiemmin saaneet. Näin ollen he janoavat aiheesta perusteellisempaa selvitystä, mutta suomenkielistä kirjallisuutta tästä on hyvin niukasti saatavilla.

Tähän tarpeeseen vastaa paljon toivottu Hoitava Hengitys -kirja, joka on nyt myynnissä sähköisenä verkkokaupassa.

Kirja avaa kansantajuisesti Hoitavan Hengityksen (ja Buteyko-menetelmän) teorian sekä auttaa lukijaa oivaltamaan omien hengityshäriöidensä taustat. Lukija johdatetaan runsaiden vinkkien avulla hoitavaan ja terveyttä edistävään hengitykseen. Lisätehoa hengityksen normalisoimiseen tuovat selkeästi ohjatut hengitysharjoitukset, jotka toimivat terveyden itsehoidon työkaluina koko loppuelämän.

Voit tilata näytteen kirjasta ja samalla liittyä Hoitava Hengitys -uutiskirjeen tilaajaksi.

OSTA E-KIRJA TÄSTÄ

Ammatillista lisäosaamista

Hengityshäiriöt ovat yleisiä ja liikahengittäminen ilmiönä tuttu hengitysongelmaisten parissa työskenteleville. Työkaluja näiden ongelmien korjaamiseen kaivataan kipeästi. Hoitava Hengitys vastaa tähän tarpeeseen. Hoitava Hengitys -koulutukset on tarkoitettu terveyden- ja hyvinvoinnin alalla toimiville, kuten fysioterapeuteille, hierojille, puheterapeuteille, liikunnanohjaajille, jooga- ja pilatesohjaajille. Ammatillista lisäosaamista -koulutusta järjestävät mm. eri paikkakuntien kesäyliopistot. Koulutuksen voi myös tilata itse kokoamalleen ryhmälle, esimerkiksi työpaikalle tai hoitoalan opiskelijaryhmälle.

Hoitava Hengitys -ohjaajakoulutus

Hengitysohjaajille on kysyntää. Ymmärrys hengityshäiriöiden yleisyydestä sekä näiden haitallisista terveysvaikutuksista kasvaa ja samalla kasvaa myös ammattitaitoisen hengitysohjauksen kysyntä. Rekisteröitynä Hoitava Hengitys -ohjaajana olet ajanhermolla vastaamassa tähän tarpeeseen.

Hoitava Hengitys -ohjaajana toimimisesta voit saada itsellesi kokonaan uuden ja kannattavan toimialan. Voit ohjata hyvän hengityksen pariin sekä jo olemassa olevia asiakkaitasi, että pitää kursseja ja luentoja myös uusille terveyden itsehoidosta kiinnostuneille. Tässä työssä tukena ja tsemppaajana toimii suljettu Facebook-ryhmä, johon liitetään kaikki Hoitava Hengitys -ohjaajakoulutuksen käyneet.

Lue lisää koulutuksista

Luennot

Hoitava Hengitys -luentoja pidetään eri paikkakunnilla joko yleisluonteisina Hoitavan Hengityksen esittelyinä, tai eri kohderyhmille suunnattuina. Luennoilla kerrotaan hengitystavan merkityksestä terveydelle ja annetaan lukuisia ohjeita terveyttä edistävään hengitykseen. Luennon antia osuvasti kuvaa erään osallistujan lähettämä palaute: ”Kiitos tuhannesti tästä silmät avaavasta ja suun sulkevasta luennosta!”

Luentoja ja kursseja voi myös tilata omalle paikkakunnalle tai työpaikalle.

Lue lisää luennoista
Facebook
Facebook
Twitter
LinkedIn