UUTUUS! Liikkujan Hoitava Hengitys -kurssi 23.8. – 13.9.2018

Hengitystavalla on suuri merkitys myös liikunnassa jaksamiseen. Nopea hengästyminen, rasitusastma, lihaskrampit sekä maitohappojen kertyminen kertovat, että hengitys ei ole liikkuessa optimaalista. Oikea, maltillinen hengitys tuo elimistöön enemmän happea. Jaksaminen ja kestävyys lisääntyvät ja hengästyminen vähenee.

Hengityksen normalisoinnin hyödyt ulottuvat myös muuhun elämään parantaen unenlaatua sekä lieventäen hengitystieoireita, paniikkihäiriön oireita sekä kuorsausta ja uniapneaa.

Kenelle?

Liikunta- ja hengitysharjoitukset sopivat kaiken tasoisille liikkujille, jotka haluavat parantaa jaksamistaan. Harjoitukset tehdään kävellen, joogaillen sekä portaissa treenaten.

Kurssin sisältö

Liikkujan Hoitava Hengitys -kurssi koostuu neljästä opetuskerrasta, jotka kaikki toteutetaan ulkoillen. Harjoittelun ohessa selvennetään Hoitavan Hengityksen teoriaa, johon pääsee perehtymään myös Hoitava Hengitys, Opas hyvään hengitykseen e-kirjan avulla. E-kirja sisältyy kurssin hintaan ja se lähetetään sähköpostiin kaikille osallistujille.

Missä ja milloin?

Kurssi toteutetaan Hoitoraiteen ympäristössä Lempäälässä. Kokoontuminen Hoitoraiteella, osoitteessa Ratatie 8.

Opetuskerrat toteutetaan neljänä peräkkäisenä torstaina 23. elokuuta 2018 alkaen, klo 18-20.

Varustus

Kurssilaisilla tulee olla säänmukainen, riittävän lämmin vaatetus. Liikuntaosiot ovat maltillisia, nenähengityksen rajoissa tehtävää kävelyä sekä portaiden nousua. Kevyet joogaliikkeet tehdään seisten, joten joogamattoja ei tarvita.

Kurssin hinta ja ilmoittautuminen

Osallistumismaksu on 95 e (sis. alv 24 %), joka sisältää opetuksen sekä Hoitava Hengitys e-kirjan.

Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla osallistumismaksu verkkokaupassa.

Kurssimaksu palautetaan, mikäli kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta, tai ilmoittautunut peruu osallistumisensa lääkärintodistuksella.

2018-08-09T14:42:18+00:00