Tilaa Hoitava Hengitys e-kirja

Tilaa Hoitava Hengitys e-kirja 2018-10-30T14:24:31+00:00

Hoitavan Hengityksen näkemykset hyvästä hengityksestä poikkeavat yleisesti opetetusta. Kursseilla tai luennoilla olleet kokevat, että tämä erilainen teoria onkin juuri se, joka antaa selityksen heidän epämääräiselle oireilulleen. Tätä selitystä he eivät ole tarjolla olevista oppikirjoista tai terveydenhuollosta aiemmin saaneet. Näin ollen he janoavat aiheesta perusteellisempaa selvitystä, mutta suomenkielistä kirjallisuutta tästä on hyvin niukasti saatavilla.

Tähän tarpeeseen vastaa paljon toivottu Hoitava Hengitys -kirja! Kirja on tilattavissa sähköisenä e-kirjana verkkokaupasta.

Kirja avaa kansantajuisesti Hoitavan Hengityksen, sekä tämän perustana olevan Buteyko-menetelmän teorian sekä auttaa lukijaa oivaltamaan omien hengityshäriöidensä taustat. Lukija johdatetaan runsaiden vinkkien avulla hoitavaan ja terveyttä edistävään hengitykseen.

Lisätehoa hengityksen normalisoimiseen tuovat selkeästi ohjatut hengitysharjoitukset, jotka toimivat terveyden itsehoidon työkaluina koko loppuelämän.

Huomioita e-kirjan tilaamisesta

Hoitava Hengitys e-kirja on siis ladattava pdf-tiedosto, joka ostetaan verkkokaupasta. Kirjaa ei ole vielä saatavissa paperiversiona.

Maksettuasi ostoksen verkkokaupassa, saat sähköpostiisi kuitin, jossa on kirjatiedoston latauslinkki. Latauslinkin voi avata kolme kertaa, eli esimerkiksi kolmella eri laitteella (esim. puhelimella, läppärillä ja pöytäkoneella). Mikäli haluat säilyttää kirjatiedoston, se kannattaa tallentaa jollekin näistä laitteista.

Mikäli Sinulla ei ole verkkomaksumahdollisuutta, voit lähettää kirjatilauksen sähköpostitse (marketta@hoitoraide.fi). Sinulle lähetetään tässä tapauksessa lasku sekä kirjatiedosto sähköpostiisi.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä: marketta@hoitoraide.fi

Tilaa!

Voit tilata Hoitava Hengitys e-kirjan myös lahjaksi!

Kirjoita verkkokaupassa lahjan saajan sähköpostiosoite annettuun kohtaan. E-kirja lähetetään lahjansaajalle pdf-tiedostona vuorokauden kuluessa ostoksesta.

Hoitava Hengitys HB ® e-kirja

Tilaa lahjaksi!

Tilaa hyvän hengityksen opas lahjaksi ISÄLLE!

Nyt isänpäivätarjouksena Hoitava Hengitys e-kirja 25 euroa (ovh. 28 e). Tarjous voimassa 11.11.2018 saakka.

Kirjoita verkkokaupassa lahjansaajan sähköpostiosoite annettuun kohtaan. Kirja lähetetään pdf-tiedostona lahjansaajalle vuorokauden kuluessa tilauksesta.

Tilaa isälle!
Facebook
Facebook
Twitter
LinkedIn