20.9.2018 Hoitava Hengitys -koulutus JYVÄSKYLÄN KESÄYLIOPISTOSSA

Hengityksen häiriöt ovat yleisiä ja toimivia työkaluja häiriöiden korjaamiseksi kaivataan. Tutkittuun Buteyko-menetelmään pohjautuva Hoitava Hengitys HB ® vastaa tähän tarpeeseen. Kiinnostus menetelmää kohtaan kasvaa niin terveyden itsehoidosta kiinnostuneiden kuin terveydenhuollon ammattilaistenkin keskuudessa.

Hoitava Hengitys -koulutuksessa selvennetään hengitystavan huonosti tunnettua merkitystä terveydellemme, avataan hengityksen häiriintymiseen johtavia tekijöitä sekä tämän seurauksena syntyneitä terveysongelmia. Lisäksi esitellään keinoja, kuinka ongelmat voidaan ennaltaehkäistä, tai jo syntyneitä ongelmia hoitaa hengitystä normalisoimalla.

Koulutus on suunnattu terveyden- sekä hyvinvoinnin alalla työskenteleville, jotka kaipaavat ammatillista lisäosaamista hengitysongelmaisten parissa työskentelyyn. Koulutus sopii myös muille terveyden itsehoidosta kiinnostuneille.

Koulutuksen järjestäjä on Jyväskylän kesäyliopisto. Kouluttajana toimii Hoitava Hengitys HB ® -kouluttaja ja Buteyko-ohjaaja Marketta Manninen.

Lisätiedot sekä ilmoittautumiset:  https://kesayo.jyu.fi/fi/opintotarjonta-uusi/koulutustarjonta/20000/201631/242023

 

2018-06-25T11:06:36+00:00