1. – 5.5.2018 Hoitava Hengitys -kurssi KREETALLA

Mitäpä jos yhdistäisit Hoitava Hengitys -kurssin aurinkolomailuun? Tämä kolmen opetuskerran kurssi järjestetään toukokuun ensimmäisellä viikolla aurinkoisella Kreetan saarella!

Matkoja Kreetalle myyvät useat matkatoimistot, joten varaa matka ja tule mukaan! Kukin kurssille osallistuja huolehtii itse kaikista matka- ja majoitusjärjestelyistä. Kreeta on kookas saari, joten mikäli haluat välttyä pitkiltä matkustamisilta kurssipaikalle, voit huomioida kurssipaikan sijainnin majoitusta valitessasi.

Kurssi pidetään tiistai-, torstai- ja lauantai-iltoina. Kukin opetuskerta koostuu teoriaosuuksista sekä käytännön hengitysharjoituksista. Hengitystä korjaavia vinkkejä sekä hengitysharjoituksia voit ottaa jo lomapäivien ohjelmaan.

Kurssipaikka ja aika

Kurssi pidetään kolmena iltana 1., 3. ja 5. toukokuuta klo 17.00-19.30 Veronica-hotellissa. Hotelli sijaitsee Agii Apostolii-rannan lähistöllä, Hanian keskustasta 5 km länteen.

Hinta ja ilmoittautuminen

Kurssimaksu on 175 e (sis. alv 24 %). Vahvistat paikkasi maksamalla kurssimaksun verkkokaupassa. Huom! Mikäli sinulla ei ole verkkomaksumahdollisuutta, ilmoittaudu sähköpostilla tai yhteyslomakkeella. Lasku lähetetään sähköpostiin ilmoittautumisen jälkeen.

Kurssimaksu palautetaan, mikäli kurssi peruutetaan järjestäjän toimesta, tai mikäli ilmoittautunut peruu osallistumisensa lääkärintodistuksella. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään kolme.

Ilmoittaudu
2018-03-25T21:10:31+00:00